ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ξεμούδιασμα με εννιά γκολ για Παναιτωλικό

Ξεμούδιασμα με εννιά γκολ για Παναιτωλικό

Ο Πανατωλικός σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα επικράτησε με 9-0 του Αίολου Καρπενησίου με τον Μάκη Χάβο να βλέπει έξι παίκτες να χρίζονται σκόρερ.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού την Κυριακή το απόγευμα σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Αίολος Καρπενησίου που σίγουρα δεν προσφερόταν για την διεξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου επικράτησαν με 9-0 του αντιπάλου τους με έξι παίκτες να βρίσκουν τον δρόμο προς τα δίχτυα ενώ ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε είκοσι ποδοσφαιριστές.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Παναιτωλικός νίκησε με σκορ 9-0 (ημίχρονο 5-0) τον Αίολο Καρπενησίου σε φιλικό που έγινε απόψε στο Καρπενήσι. Από δύο τέρματα σημείωσαν οι Άλβες, Μήλιος, Μαρτίνες και από ένα οι Γοδόι, Κουτρομάνος, Κωνσταντινόπουλος.

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Μαλεζάς, Κούσας, Γοδόι, Παπουτσογιαννόπουλος, Μήλιος, Άλβες, Μαρτίνες, Κάπελ.

Χρησιμοποιήθηκαν οι τερματοφύλακες Στεφανάκος, Κολοβούρης, καθώς επίσης οι Καλογέρης, Μπεχαράνο, Κωνσταντινόπουλος, Δημουλάς, Χαντάκιας, Κολοκοτρώνης, Ζαρκάδας.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με δύο προπονήσεις αύριο".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ