ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ξεμούδιασμα για τον Παναιτωλικό σε φιλικό με την Κ20

Ξεμούδιασμα για τον Παναιτωλικό σε φιλικό με την Κ20

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικού το Σάββατο το βράδυ καθώς πραγματοποιήθηκε φιλικό με την Κ20 με την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη να επικρατεί με 6-0.

Ένα φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το Σάββατο το βράδυ η ομάδα του Παναιτωλικού επικρατώντας με 6-0 της αντίστοιχης ομάδας Κ20. Οι παίκτες της ομάδας του Αγρινίου είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις καθημερινές διπλές προπονήσεις και να αγωνιστούν σε κανονικό παιχνίδι.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης χρησιμοποίησε 22 ποδοσφαιριστές βάζοντας δυο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο ενώ τα γκολ σημείωσαν οι Ουάρντα, Μαρκόβσκι (2), Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης και Μουνιός.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Την ομάδα Κ20 αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι ο Παναιτωλικός και επικράτησε με σκορ 6-0. Ο Ουάρντα στο 37’, ο Μαρκόβσκι στο 55’ και στο 69’, ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 72’, ο Βασιλούδης στο 76’ και ο Μουνιός στο 89’, σημείωσαν τα έξι τέρματα.

Στην αρχική ενδεκάδα ήταν οι: Κυριακίδης, Κούσας, Χαντάκιας, Κουτρομάνος, Ρότσα, Πάουλο, Μαλής, Φερέιρα, Κλέσιο, Ουάρντα, Τομανέ. Στο β’ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Κριστιάνο, Μάκος, Ροντρίγκες, Μύγας, Τσοκάνης, Παπάζογλου, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Μουνιός, Ρόσα, Μαρκόβσκι.

Για την Κ20 αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Ενέα, Σάαντο, Πριόνας, Τασιούλης, Κοντογιάννης, Νταλακούρας, Γιαννιώτης Ηλ., Παράς, Βακράκος, Μωραΐτης. Στο β’ ημίχρονο χρησιμοποιήθηκαν και οι: Κουσιάδης, Γιαννιώτης Δ., Μπακογιάννης, Μπελεβώνης, Τσιγγάρας, Χριστογιάννης, Γανωτάκης, Γεωργούσης, Καββαδίας, Γκασούκας, Λαγός, Κούστας".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ