ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ξεκαθαρίζει του Έρμπες στον Παναιτωλικό

Uruguay's Nacional's Christian Nunez, left, fights for the ball with Argentina's Boca Juniors' Cristian Erbes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 7, 2013. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Uruguay's Nacional's Christian Nunez, left, fights for the ball with Argentina's Boca Juniors' Cristian Erbes during a Copa Libertadores soccer match in Buenos Aires, Argentina, Thursday, March 7, 2013. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP

Ο Κριστιάν Έρμπες βρέθηκε στο Αγρίνιο, αλλά η μεταγραφή του 28χρονου Αργεντινού αμυντικού μέσου δεν πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως θα ολοκληρωθεί. Την Τετάρτη (31/1) ξεκαθαρίζει η υπόθεση.

Ο Παναιτωλικός επιτάχυνε τις τελευταίες μέρες για να κλείσει παίκτες και να ενισχύσει το ρόστερ του στο δεύτερο μισό της σεζόν. Ένας από τους παίκτες που ταξίδεψαν στο Αγρίνιο ήταν ο Κριστιάν Έρμπες, ο Αργεντινός αμυντικός μέσος, ο οποίος την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του με τη φανέλα της Τσακαρίτα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η μεταγραφή του 28χρονου αμυντικού μέσου δεν είναι βέβαιο ότι θα κλείσει, εξαιτίας προσωπικού του κολλήματος. Όλα, βέβαια, θα ξεκαθαρίσουν την Τετάρτη (31/1) και τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα του Αγρινίου είναι κοντά στην απόκτηση του 23χρονου Βραζιλιάνου εξτρέμ της Σετούμπαλ, Ουίλιαν, ο οποίος έπαιζε εφέτος στην Πορτογαλία, με τη Σετούμπαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ