ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κρίσιμο ματς με Πανθρακικό

Κρίσιμο ματς με Πανθρακικό
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός δεν έχει σημειώσει νίκη σε αυτά τα πρώτα έξι ματς της Super League και η κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα από την Κομοτηνή αποκτά ιδιαίτερη σημασία.

Μονόδρομος θα μπορούσαμε να πούμε ότι αποτελεί η νίκη για τον Παναιτωλικό στο ματς που έρχεται με τον Πανθρακικό την Κυριακή και οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα ίσως επιφέρει εξελίξεις και μάλιστα ραγδαίες. Αυτό γιατί στα πρώτα έξι ματς που έχει δώσει η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει σημειώσει ακόμα κάποια νίκη και έχει όλες και όλες τέσσερις ισοπαλίες.

Οπότε η νίκη κόντρα σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και μάλιστα εντός έδρας αποτελεί σίγουρα το μοναδικό που έχουν οι παίκτες του Μάκη Χάβου στο μυαλό τους. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους με δυο προβλήματα καθώς οι Μπεχεράνο και Θεοδωρίδης δεν πήραν μέρος στην προπόνηση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με λειτουργική προπόνηση δύναμης άρχισε το σημερινό πρόγραμμα. Στη συνέχεια έγιναν ασκήσεις τεχνικής με μπάλα – ασκήσεις επιτάχυνσης.

Ακολούθησε επιθετική τακτική σε περιορισμένο χώρο και ολοκληρώθηκε με αερόβια παιχνίδια με μπάλα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπεχαράνο, ενώ ο Θεοδωρίδης έκανε θεραπεία. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ