ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κόρστιενς: "Σιγουρεύτηκα για Παναιτωλικό"

Κόρστιενς: "Σιγουρεύτηκα για Παναιτωλικό"
Κόρστιενς

Προτού πει το "ναι" στον Παναιτωλικό ο Γιενς Βόουτερ Κόρστιενς έλαβε διαβεβαιώσεις πως πρόκειται για σοβαρή ομάδα. Αυτό υποστήριξε ο νεοαποκτηθείς Βέλγος στόπερ των Αγρινιωτών.

Δύο παίκτες έψαχνε ο Παναιτωλικός για το κέντρο της άμυνας και τους βρήκε. Τάσος Παπάζογλου και Γιενς Βόουτερ Κόρστιενς είναι οι δύο ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν και με τους οποίους ολοκληρώθηκε η αναζήτηση παικτών στα μετόπισθεν.

Ο Βέλγος Κόρστιενς μίλησε στους συμπατριώτες του για τη μεταγραφή στον Παναιτωλικό και τόνισε πως προτού αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα, έλαβε διαβεβαιώσεις. " Όλοι μου κατέστησαν σαφές πως πρόκειται για μια σταθερή ομάδα, που είναι εντάξει στις οικονομικές της υποχρεώσεις" δήλωσε ο 28χρονος αμυντικός.

Πρόσθεσε τα εξής: " Ήθελα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό στην καριέρα μου, μια διαφορετική κουλτούρα. Είναι αλήθεια πως χρειάζομαι λίγο χρόνο για να μπορώ να αγωνιστώ σε φουλ ρυθμούς. Έχω μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση".

* Πρόγραμμα αποθεραπείας έκαναν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Κέρκυρα. Οι υπόλοιποι, προθέρμανση, τρέξιμο με εναλλαγές ρυθμού, άσκηση τεχνικής με πάσες, άσκηση κατοχής με μικρές εστίες και παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπεχαράνο, Πάουλο, Βιγιαφάνιες, Κόρσιενς, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρης. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 8.00 το πρωί στο Emileon.

* Φιλικό με αντίπαλο την Παναχαϊκή θα δώσει ο Παναιτωλικός την προσεχή Δευτέρα 17 Αυγούστου και ώρα 8.00 το βράδυ στο γήπεδο Παναιτωλικού. Θα διατεθούν εισιτήρια των 5 ευρώ για τις Θύρες 1 και 2 του γηπέδου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν ελεύθερη είσοδο με την επίδειξη της κάρτας τους.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ