ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κλινήρης λόγω ίωσης ο Κουτρομάνος στον Παναιτωλικό

Κλινήρης λόγω ίωσης ο Κουτρομάνος στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Κουτρομάνος δεν μετείχε στην προπόνηση του Παναιτωλικού και η παρουσία του στο ματς με τον Πλατανιά είναι πλέον αμφίβολη. Έλειπε και ο Μύγας που είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων.

Με τέσσερις απουσίες συνεχίστηκε και την Πέμπτη η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Πλατανιά. Απόντες ήταν οι Κουτρομάνος, Μύγας, Πάουλο και Κόρσιενς που έλειψαν για διαφορετικό λόγο ο καθένας.

Ο Κουτρομάνος ο οποίος έπαιξε ως βασικός στο ματς με τον Λεβαδειακό είναι άρρωστος και είχε απουσιάσει και από την προπόνηση της Τετάρτης και αυτό καθιστά αμφίβολη την συμμετοχή του στο ματς του Σαββάτου με την ομάδα των Χανίων. Ο Μαντζουράκης θα περιμένει και την Πέμπτη να δει αν θα είναι σε θέση να προπονηθεί προκειμένου να δει αν μπορεί να τον υπολογίζει η όχι.

Από εκεί και πέρα ο Μύγας είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Ενόπλων, αγωνίστηκε σε φιλικό στην Πρέβεζα και την Πέμπτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις ενώ οι Πάουλο και Κόρσιενς ακολούθησαν το ατομικό τους πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ασκήσεις επιθετικής τακτικής περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση που έγινε το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού. Απουσίασε ο Μύγας που έχει αγώνα με την Εθνική Ενόπλων και ο Κουτρομάνος (ίωση). Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Πάουλο και ο Κόρσιενς. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 5.00 το απόγευμα στο Emileon".

Ο Δημήτρης Κουτρομάνος τώρα ανακηρύχθηκε και MVP της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό και η βράβευση του θα γίνει την Πέμπτη:

"Ο Δημήτρης Κουτρομάνος αναδείχτηκε νικητής στην ψηφοφορία για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στο αγώνα με τον Λεβαδειακό, συγκεντρώνοντας το 39% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν. Η βράβευσή του θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 13.30, μαζί με τη βράβευση του νικητής της 6αγωνιστικής Δημήτρη Κυριακίδη, στις εγκαταστάσεις του χορηγού της ομάδας μας “Οινοποιείο Ν. & Ν. Γρίβας”.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ