ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Κλείνει το πέταλο στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Κλείνει το πέταλο στο γήπεδο του Παναιτωλικού

Κλειστό θα είναι για το επόμενο διάστημα το πέταλο στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, καθώς θα ξεκινήσουν εργασίας ώστε να τοποθετηθεί σκέπαστρο.

Κλειστό θα παραμείνει το πέταλο στο γήπεδο του Αγρινίου προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε αυτό να στεγαστεί και να αλλάξει η εικόνα του γηπέδου. Ένα έργο που ήταν στις προθέσεις του προέδρου της ομάδας Φώτη Κωστούλα από το 2005 αλλά που μέχρι σήμερα δεν είχε ολοκληρωθεί.

Πλέον όμως θα ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες με το πέταλο να μένει κλειστό αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ και για εύλογο χρονικό διάστημα ώστε αυτές να ολοκληρωθούν και να μην υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Οι προσπάθειες του προέδρου μας Φώτη Κωστούλα, που άρχισαν το 2005, για την ανακαίνιση του γηπέδου Παναιτωλικού, συνεχίζονται. Με στόχο η ιστορική έδρα της ομάδας μας να γίνει ένα σύγχρονο, ασφαλές και λειτουργικό γήπεδο, που προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες σε όλους όσοι το χρησιμοποιούν.

Για διάφορους λόγους δεν κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση των έργων στη δυτική κερκίδα που κατασκευάστηκε το 2010, με την τοποθέτηση σκέπαστρου που από τότε είχε προγραμματιστεί. Τα όποια εμπόδια ξεπεράστηκαν και σήμερα επαναρχίζουν οι εργασίες για να τοποθετηθεί το σκέπαστρο και να παραδοθεί σύντομα στους φιλάθλους μας ολοκληρωμένο και αυτό το τμήμα.

Λόγω των εργασιών από τον αγώνα της Δευτέρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα και έως την ολοκλήρωσή τους, οι Θύρες 6 και 7 δεν θα λειτουργήσουν.

Ενημερώνουμε τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις Θύρες 6 και 7, ότι προσωρινά θα φιλοξενηθούν σε συγκεκριμένες θέσεις στη ΘΥΡΑ 5 της μικρής κερκίδας, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους. Σύντομα θα επιστρέψουν στη θέση τους στοστεγασμένο πέταλο!".

Χωρίς τέσσερις η προπόνηση του Σαββάτου

Εν τω μεταξύ σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση των παικτών του Γιάννη Ματζουράκη οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού γυμνάστηκαν κανονικά την Παρασκευή το πρωί σε μια προπόνηση που είχε αρκετή τακτική.

Από το πρόγραμμα απουσίαζαν οι Μύγας, Μουνιός, Παπουτσογιαννόπουλος και Παπάζογλου. Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Προπόνηση τακτικής που ολοκληρώθηκε με δίτερμα έγινε σήμερα. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου, μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Παπουτσογιαννόπουλος και ατομικό ο Μύγας και ο Μουνιός. Η προπόνηση του Σαββάτου θα γίνει στις 10.00 το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού.

Μετά την προπόνηση οι ποδοσφαιριστές θα επισκεφτούν τη μπουτίκ ΠΑΝsport και θα συναντηθούν με τους φιλάθλους της ομάδας μας, υπογράφοντας αυτόγραφα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ