ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Κλείνει" δυνατά φιλικά στην Ιταλία ο Παναιτωλικός

"Κλείνει" δυνατά φιλικά στην Ιταλία ο Παναιτωλικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Παναιτωλικού θα διεξαχθεί στην Ιταλία με την ομάδα του Αγρινίου να "κλείνει" φιλικά ματς με δυνατές ομάδες της γειτονικής χώρας. Περιμένει την απάντηση της Μπόκα για τον Εβενχελίστα. (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός έχει υψηλές βλέψεις για τη νέα σεζόν κι αυτό φαίνεται από την προετοιμασία, η οποία θα διεξαχθεί στη γειτονική, Ιταλία. Εκεί, μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα του Αγρινίου θα προσπαθήσουν να δώσουν φιλικά ματς με δυνατές ομάδες της γειτονικής χώρας.

Το πρώτο που έχει οριστικοποιηθεί είναι αυτό κόντρα στην Φιορεντίνα, στις 23 Ιουλίου, με ώρα έναρξης στις 17:30 όπως ανακοίνωσε οι . Άλλωστε, οι συζητήσεις του Παναιτωλικού με τα διοικητικά στελέχη της ομάδας του Αγρινίου, δεν είναι τωρινές.

Από τον Δεκέμβρη, υπήρχαν συνομιλίες για τη διεξαγωγή φιλικής αναμέτρησης στο Αγρίνιο με αφορμή την 90ή επέτειο από την ίδρυση και των δύο συλλόγων. Ωστόσο οι υποχρεώσεις της ιταλικής ομάδας, είχαν ως αποτέλεσμα να μην απαντήσει θετικά στην πρόταση του Παναιτωλικού.

Ωστόσο, τα δυνατά φιλικά δε σταματούν στη Φιορεντίνα. Στο Αγρίνιο είναι σε συζητήσεις με τις διοικήσεις των Νάπολι (2η στη συνολική κατάταξη της Serie A) αλλά και Σαμπντόρια (15η στη συνολική κατάταξη) κι ευελπιστούν στη θετική έκβαση αυτών.

Περιμένουν Μπόκα για Εβανχελίστα

Ο 24χρονος Αργεντινός αριστερός full back, Φερνάντο Εβανχελίστα, είναι μια περίπτωση από αυτές που εξετάζονται από την αγορά της Αργεντινής. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο κι απομένει η συγκατάθεση της Μπόκα Τζουνιορς, στην οποία ανήκει ο παίκτης. Ως δανεικός, αγωνίστηκε σε Ουνιόν Σάντα Φε και Ατλέτικο Τουκουμάν. Όλα για την απόκτησή του θα κριθούν από τις απαιτήσεις των "σενέισες".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ