ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

"Καρέ" απουσιών στον Παναιτωλικό

"Καρέ" απουσιών στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Παναιτωλικός ψάχνει την επιστροφή στις νίκες μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και τέσσερα παιχνίδια που έμεινε μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Με τέσσερις απουσίες βασικών του ποδοσφαιριστών θα υποδεχθεί το Σάββατο τον Λεβαδειακό ο Παναιτωλικός καθώς ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γοδόι, Καπέλ που είναι τιμωρημένοι αλλά και τους Βιγιαφάνες, Άλβες που είναι τραυματίες και την Παρασκευή δεν γυμνάστηκαν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Ο Παναιτωλικός θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά από τέσσερα ματς χωρίς ένα τρίποντο και την επικράτηση επί του Αστέρα Τρίπολης την 24η αγωνιστική. Η ομάδα του Αγρινίου θέλει να μπει ξανά σε δρόμο πλέι οφ.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις συναρμογής, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, επιθετική τακτική και στατικές φάσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό και θεραπεία έκαναν οι Βιγιαφάνιες, Άλβες.

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα με τον Λεβαδειακό περιλαμβάνει 19 ποδοσφαιριστές. Είναι οι: Ράφαελ, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Μπεχαράνο, Άλβες, Θεοδωρίδης, Μαλεζάς, Μορένο, Σκαραμοτσίνο, Μαρτίνες, Στεφανάκος, Μύγας, Ετζενγκέλε, Λαζάρ, Βασιλείου, Φωτάκης.

Ο Ετζενγκέλε συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα εκτός έδρας παιχνίδια με τον Πανιώνιο (30αγωνιστική) και τον Πλατανιά (32αγωνιστική)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ