ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η ώρα του Γοδόι

Η ώρα του Γοδόι
Γοδόι INTIME SPORTS

Το συμβόλαιο του Φερνάντο Γοδόι στον Παναιτωλικό εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι. Στην ομάδα του Αγρινίου θέλουν να τον κρατήσουν στο δυναμικό και του το έχουν ήδη καταστήσει σαφές.

Ο 24χρονος Φερνάντο Γοδόι βρίσκεται από την περασμένη σεζόν στον Παναιτωλικό και τα καταφέρνει καλά. Πέρυσι έπαιξε σε 33 παιχνίδια, φέτος έχει παίξει σε οκτώ πρωταθλήματος και ένα κυπέλλου. Είναι βασικός, λοιπόν, και αναγκαίος.

Ο προπονητής Μάκης Χάβος τον έχει σε εκτίμηση όπως και το σύνολο των ιθυνόντων της ΠΑΕ. Το συμβόλαιο του Αργεντινού αμυντικού μέσου τελειώνει το καλοκαίρι και σύμφωνα με πληροφορίες τού έχει ήδη γίνει κρούση για να ανανεώσει. Δεν έχει σημειωθεί ακόμα καμία εξέλιξη και στο συγκρότημα της Αιτωλοακαρνανίας ευελπιστούν να ολοκληρωθεί σύντομα και αισίως το στόρι. Έστω και αν υπάρξουν δυσκολίες.

Μαρτίνες, Μορένο, Κάπελ στη μπουτίκ!

Ο Νίκολας Μαρτίνες, ο Έρικ Μορένο και ο Λεάντρο Κάπελ θα βρίσκονται το Σάββατο (15/11, 12.45) στη μπουτίκ του Παναιτωλικού. Κοντά στους μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, θα μιλήσουν μαζί τους, θα φωτογραφηθούν, θα βάλουν την υπογραφή τους σε αυτόγραφα και επίσημα προϊόντα του Παναιτωλικού.

Η μπουτίκ θα είναι ανοικτή από τις 11.00 έως τις 14.00.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ