ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η τρίτη εφετινή επιστροφή του Παναιτωλικού

Η τρίτη εφετινή επιστροφή του Παναιτωλικού
Ρουσκουσέδα, Παναιτωλικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τρεις φορές έχει καταφέρει να σώσει την παρτίδα εφέτος στη Super League ο Παναιτωλικός. Με Βέροια, Ατρόμητο και Πλατανιά βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε σε 1-1 και "τσίμπησε" βαθμούς. (VIDEO).

Το απόγευμα της Κυριακής (21/2) ο Παναιτωλικός βρέθηκε να χάνει 1-0 από τον Πλατανιά στα Περιβόλια, χάρη στο γκολ που σημείωσε στο 7' ο Φανούρης Γουνδουλάκης. Στο 51' η ομάδα του Αγρινίου δέχτηκε κόκκινη κάρτα (Μουνιός) και έμεινε με δέκα, βρήκε όμως τον τρόπο να μη φύγει άποντη από τα Χανιά.

Στο 87' ο Μάρκο Μαρκόβσκι ισοφάρισε σε 1-1 και χάρισε τον βαθμό στα "καναρίνια", για την 23η αγωνιστική της Super League. Αυτό ήταν το τρίτο ματς το οποίο κατάφερε να μη χάσει ο Παναιτωλικός στο πρωτάθλημα, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ. Μάλιστα, και τις δύο προηγούμενες το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η Βέροια άνοιξε το σκορ με τον Ναζλίδη στο 77', αλλά πέντε λεπτά μετά ο Ρομέρο έφερε το ματς στα ίσια, στο 82'. Για την 13η "στροφή" της Super League, ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 65' με τον Μπρίτο, αλλά στο 69' ο Βιγιαφάνιες ισοφάρισε.

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ