ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η πρώτη αποστολή του Δέλλα, τέλος ο Λόπες

Η πρώτη αποστολή του Δέλλα, τέλος ο Λόπες
Δέλλας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Oι εκλεκτοί του Τραϊανού Δέλλα για το ματς του Παναιτωλικού με τον Ατρόμητο (14/1, 17:15) στο Περιστέρι. Τέλος ο Λόπες από την ομάδα του Αγρινίου.

Χωρίς απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής (14/1, 17:15) στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή.

Ο Τραϊανός Δέλλας στην τελευταία προπόνηση είδε όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα, χωρίς να υπάρξει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Κλέσιο, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Πάουλο, Ροντρίγκες, Τσοκάνης, Ρόσα, Χαντάκιας, Νταλακούρας.

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΛΟΠΕΣ, ΠΑΕΙ ΡΙΟ ΑΒΕ

Εξάλλου, λύθηκε το συμβόλαιο του Παναιτωλικού με τον Ντιέγκο Λόπες. Ο 23χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι δανεικός από την Μπενφίκα, είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ και θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρίο Άβε.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: " Λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Ντιέγκο Λόπες. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ