ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Η αποστολή του Παναιτωλικού για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

Με εικοσιδύο ποδοσφαιριστές ταξίδεψε στην Αθήνα για το φιλικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό η ομάδα του Παναιτωλικού.

Ο Παναιτωλικός θα ολοκληρώσει το Σάββατο τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την φετινή σεζόν δίνοντας ένα φιλικό με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης" με τον Μάκη Χάβο να παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους και αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Άλλωστε ο έμπειρος τεχνικός έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Μπεχαράνο, Άλβες που βρίσκονται ήδη στην πατρίδα τους ενώ τραυματίες είναι οι Ετζενγκέλε, Βασιλείου και Κουτρομάνος.

Στην αποστολή μετέχει ο Μαρτίνες ο οποίος έχει συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του από την 1η Ιουλίου στην ομάδα του Πειραιά. Οι φίλοι των "ερυθρόλευκων" που θα βρεθούν στο γήπεδο θα μπορέσουν έτσι να δουν από κοντά το νέο τους μεταγραφικό απόκτημα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις νευρομυϊκού συντονισμού, ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις τακτικής, άσκηση με σέντρα και σουτ και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Απουσίασαν ο Μπεχαράνο και ο Άλβες.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Ετζενγκέλε, ο Βασιλείου και ο Κουτρομάνος.

Η ομάδα μας δίνει αύριο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (ώρα έναρξης 19.30) και 22 ποδοσφαιριστές επιλέχθηκαν για την αποστολή. Είναι οι: Κούσας, Μαλεζάς, Μύγας, Κέβιν, Λαζάρ, Ρουσκουσέδα, Μορένο, Μαρτίνες, Κάπελ, Βιγιαφάνιες, Παπουτσογιαννόπουλος, Μήλιος, Κωνσταντινόπουλος, Θεοδωρίδης, Φωτάκης, Γοδόι, Χαντάκιας, Ζαρκάδας, Ράφαελ, Στεφανάκος, Κολοβούρης, Βασιλάρης".

Πήραν τα βραβεία τους οι MVP των τελευταίων ματς

Από εκεί και πέρα στην διάρκεια της Παρασκευής έγινε και η απονομή στους MVP της ομάδας των τελευταίων αγωνιστικών οι οποίες δεν είχαν γίνει.

Χαρακτηριστικά:

"Τα βραβεία MVP απονεμήθηκαν στους νικητές από εκπροσώπους χορηγών της ομάδας μας, Kapsalis Τεχνική Εταιρία, Autovision Τεχνικός Έλεγχος Οχημάτων, Γιάννης Σαλμάς Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής, Nova Group Μεσιτικά – Ασφάλειες, σε εκδήλωση που έγινε απόψε στο Βεράντα του Black Tulip στο EMILEON.

Οι τέσσερις βραβευθέντες ποδοσφαιριστές που παρέλαβαν τα βραβεία είναι ο Φερνάντο Γοδόι (28αγωνιστική), ο Νίκολας Μαρτίνες (29), ο Λούκας Βιγιαφάνιες (32) και ο Ράφαελ Μπρακάλι (34)".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ