ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παπάζογλου

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Παπάζογλου
Παπάζογλου

Τυχερός μέσα στην ατυχία του ο Τάσος Παπάζογλου γλίτωσε την εγχείρηση, όμως θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Δεν πάει τον Παναιτωλικό ο Φεβρουάριος.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης Παναιτωλικός - Ξάνθη (2-2 το τελικό σκορ), ο Τάσος Παπάζογλου χτύπησε σε μία μονομαχία με τον Χρήστο Λισγάρα με αποτέλεσμα να γίνει νωρίς-νωρίς αλλαγή.

Ο έμπειρος αμυντικός έδειχνε να πονά αρκετά στον ώμο του και γι αυτό το λόγο μεταφέρθηκε κατευθείαν στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.

Μία μέρα αργότερα τα νέα είναι καθησυχαστικά. Στον Παπάζογλου έγινε ανάταξη εξαρθρήματος και ο παίκτης θα χρειαστεί περίπου ενάμισι με δυο μήνες για να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς. Έτσι, αν η ομάδα δεν μπει τελικά στα πλέι οφ, σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Βέβαια ο Παπάζογλου είναι... σκληρό καρύδι οπότε όλοι ελπίζουν πως θα τα καταφέρει και θα επιστρέψει νωρίτερα. Να θυμίσουμε πως πέρσι τέτοια εποχή ο Λούκας Βιγιαφάνες έσπασε το χέρι του κατά τη διάρκεια προπόνησης και έμεινε εκτός για ένα μήνα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ