ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλικό με τον ΠΑΣ θα δώσει ο Παναιτωλικός

Φιλικό με τον ΠΑΣ θα δώσει ο Παναιτωλικός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Μεγάλη Τρίτη ο Παναιτωλικός θα υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό παιχνίδι που θα γίνει για φιλεκπαιδευτικό σκοπό στο γήπεδο της ομάδας του Αγρινίου.

Ένα φιλικό για καλό σκοπό θα δώσουν την Μεγάλη Τρίτη ο Παναιτωλικός με τον ΠΑΣ Γιάννινα με την ομάδα του Αγρινίου να υποδέχεται τους Ηπειρώτες στο γήπεδο της με ώρα έναρξης στις 5.00μ.μ. Το φιλικό θα γίνει για φιλεκπαιδευτικό σκοπό με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις τρία ευρώ.

Βέβαια το φιλικό αυτό θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους Μαντζουράκη και Πετράκη να κάνουν κάποιες δοκιμές και να ξεμουδιάσουν οι παίκτες τους από τις προπονήσεις.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Φιλικό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα θα δώσει η ομάδα μας αύριο Τρίτη στις 5.00 το απόγευμα στο γήπεδο Παναιτωλικού. Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων θα είναι ανοικτές από τις 3.30 μ.μ. η Θύρα 1 και η Θύρα 2 της μεγάλης κερκίδας και η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 3 ευρώ. Τα έσοδα θα διατεθούν για Φιλεκπαιδευτικό σκοπό".

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της ομάδας των Ιωαννίνων το πρόγραμμα περιελάμβανε παιγνιώδεις ασκήσεις τεχνικής και οικογενειακό δίτερμα. Απόντες από την προπόνηση ήταν οι Ναδάλες, Ακόστα, Φερφελής, ο Τζημόπουλος έκανε ατομικό, ενώ ο κ. Πετράκης είδε τον Μιχαήλ να παίρνει πάλι κανονικά μέρος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ