ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλικό με την Κέρκυρα θα δώσει ο Παναιτωλικός

Φιλικό με την Κέρκυρα θα δώσει ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός - Κέρκυρα

Την Κέρκυρα θα αντιμετωπίσει την Κυριακή το βράδυ ο Παναιτωλικός σε φιλικό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο.

Ένα ακόμα φιλικό με άρωμα Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/8) με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει την Κέρκυρα σε μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο με ώρα έναρξης στις 8.00μ.μ. και τιμή εισόδου 5 ευρώ. Οι Πόντε και Τσιώλης θα έχουν την ευκαιρία για χρήσιμα συμπεράσματα και δοκιμές σε ένα δυνατό φιλικό προετοιμασίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Την Κυριακή 2 Αυγούστου 2015 θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας της ομάδας μας με την Κέρκυρα στο γήπεδο Παναιτωλικού, με ώρα έναρξης 8.00 μ.μ. Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 5 ευρώ. Η είσοδος για τους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας 2015-2016 θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας τους".

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού την Τετάρτη και το ευχάριστο νέο για τον Πόντες ήταν πως στην απογευματινή προπόνηση μπήκε και ο Μάρκος Πάουλο φορώντας για πρώτη φορά τα "κίτρινα'. Αντίθετα ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ρουσκουσέδα ενώ την Πέμπτη το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι διπλή.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού. Το πρωί έγινε προθέρμανση, ασκήσεις τεχνικής με συνδυασμούς και πάσες, άσκηση κατοχής μπάλας και παιχνίδι με επτά παίκτες ανά ομάδα. Το απόγευμα, προθέρμανση, άσκηση κατοχής μπάλας, άσκηση κυκλοφορίας με έμφαση στην αμυντική μετάβαση και τουρνουά τριών ομάδων των οχτώ παικτών. Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε το απόγευμα ο Μάρκος Πάουλο. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Ρουσκουσέδα.

Για αύριο Πέμπτη έχουν προγραμματιστεί δύο προπονήσεις στις 8.00 το πρωί και στις 7.30 το απόγευμα στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ