ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλικό ξεμούδιασμα την Τρίτη στον Παναιτωλικό

Φιλικό ξεμούδιασμα την Τρίτη στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Ο Λιόνελ Πόντες κανόνισε για την Τρίτη (7/7) ένα εσωτερικό δίτερμα με την ομάδα Νέων του Παναιτωλικού προκειμένου οι παίκτες του να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα των προπονήσεων και να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα αλλά και να αποκτήσει εικόνα για την U20 του συλλόγου.

Με "ένα σμπάρο δυο τρυγόνια" για τον Λιόνελ Πόντες ο οποίος κανόνισε φιλικό παιχνίδι την Τρίτη (7/7) με την ομάδα Νέων του συλλόγου και έτσι θα έχει την ευκαιρία να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα για τους παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και να αποκτήσει εικόνα για την U20 του συλλόγου. Επίσης το φιλικό αυτό θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες του Πορτογάλου τεχνικού να ξεφύγουν λίγο από την καθημερινότητα των διπλών προπονήσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση και την Δευτέρα από τις οποίες απουσίαζε όμως ο Μωραίτης εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στο ισχύο.

"Δύο προπονήσεις περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Το πρωί έγινε προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυϊκής συναρμογής, στη συνέχεια άσκηση επιθετικής οργάνωσης με σχηματισμό 4-3-3, ασκήσεις τακτικής με επιθετική μετάβαση και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Το απόγευμα προθέρμανση με 5Χ2 και ακολούθησε δίτερμα στα τρία τέταρτα του γηπέδου με έμφαση στις στατικές φάσεις.

Απουσίασε ο Μωραΐτης λόγω ενοχλήσεων στους ισχυοκνημιαίους.

Αύριο Τρίτη θα γίνει φιλικός αγώνας με την ομάδα Κ20 στις 6.30 το απόγευμα στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ