ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φιλικό ξεμούδιασμα στον Παναιτωλικό

Φιλικό ξεμούδιασμα στον Παναιτωλικό

Η πρώτη ομάδα του Παναιτωλικού επικράτησε με 8-1 της αντίστοιχης ομάδας Κ-17 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Αγρίνιο αντί για προπόνηση στην διάρκεια του Σαββάτου.

Ο Μάκης Χάβος δεν ήθελε η ομάδα του να κάνει μια ακόμα προπόνηση το Σάββατο λόγω της μη διεξαγωγής της 26ης αγωνιστικής και για αυτό κανόνισε ένα φιλικό με την αντίστοιχη ομάδα της Κ-17. Οι παίκτες του φυσικά δεν είχαν κανένα πρόβλημα να επικρατήσουν με 8-1 με επτά διαφορετικούς σκόρερ και τον Μαλεζά να σημειώνει δυο τέρματα.

Δίχτυα βρήκαν ακόμα και οι Άλβες, Θεοδωρίδης, Κάπελ, Ετζενγκέλε, Μορένο και Βασιλείου ενώ ο Χάβος χρησιμοποίησε εικοσιδύο ποδοσφαιριστές δίνοντας χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε διαθέσιμους.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Με σκορ 8-1 επικράτησε η ανδρική ομάδα του Παναιτωλικού της ομάδας Κ17 σε φιλικό που έγινε στο EMILEON. Τα τέρματα σημείωσαν οι Μαλεζάς (2’ και 33’), Άλβες (5’), Θεοδωρίδης (25’), Κάπελ (38’), Ετζενγκέλε (53’), Μορένο (72’), Βασιλείου (87’) και για την ομάδα Κ17 ο Κούστας (77’).

Αγωνίστηκαν οι: Ράφαελ (30’ Στεφανάκος, 60’ Κολοβούρης), Μπεχαράνο (46’ Μύγας), Σκαραμοτσίνο (46’ Κέβιν), Κούσας, Μαλεζάς (46’ Ετζενγκέλε), Κουτρομάνος (46’ Παπουτσογιαννόπουλος), Γοδόι (67’ Κωνσταντινόπουλος), Θεοδωρίδης (67’ Μήλιος), Μαρτίνες (46’ Ρουσκουσέδα), Κάπελ (46’ Βασιλείου), Άλβες (46’ Μορένο).

Για την ομάδα Κ17 αγωνίστηκαν οι: Δαράβαλης, Μπελεβώνης, Κακούρης, Μπακογιάννης, Χονδρογιάννης, Πανάγου, Νταλακούρας, Κοντογιάννης, Παράς, Βασιλούδης, Γκασούκας, ενώ χρησιμοποιήθηκαν επίσης οι Κούστας, Αναστασίου, Γιαννιώτης, Λαγός, Καρύπης, Ζερβουλάκος".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ