ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φέρνει Βιγιαφάνες στο Αγρίνιο

Φέρνει Βιγιαφάνες στο Αγρίνιο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η επόμενη μετεγγραφή του Παναιτωλικού θα είναι ο Λούκας Βιγιαφάνες, ο οποίος αναμένεται στο Αγρίνιο για να υπογράψει (VIDEO).

Έτοιμος για μια πολύ σπουδαία μετεγγραφική κίνηση είναι ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Αγρινίου φέρνει στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας τον 23χρονο Αργεντινό εξτρέμ, Λούκας Βιγιαφάνες, προκειμένου να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Η περίπτωσή του είναι προχωρημένη, βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και όλα συγκλίνουν στο ότι από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μάκη Χάβου.

Ο παίκτης τα έχει βρει με την ΠΑΕ και αναμένεται στο Αγρίνιο προκειμένου να γίνει η τελική επαφή και στη συνέχεια να περάσει από εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Άξιο αναφοράς ότι ο Βιγιαφάνες, ο οποίος στο παρελθόν ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ανήκει στην Ιντεπεντιέντε από το 2011 (την σεζόν 2010-11 έπαιξε εκεί δανεικός και μετά αγοράστηκε), ενώ έχει υπάρξει διεθνής με την Εθνική Νέων της χώρας του, όντας μάλιστα στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 πριν τρία χρόνια.

Το πρώτο του τέρμα με την Ιντεπεντιέντε, το είχε πετύχει απέναντι στην Μπόκα Τζούνιορς στις 2 Μαΐου 2011, ενώ είναι παίκτης που διακρίνεται για την ταχύτητά του, την εκρηκτικότητά του, ενώ διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ