ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φέρνει κι άλλον Μπεχαράνο ο Παναιτωλικός

Φέρνει κι άλλον Μπεχαράνο ο Παναιτωλικός

Δύο αναμένεται να είναι οι Μπεχαράνο στο Αγρίνιο την ερχόμενη σεζόν, καθώς ο Παναιτωλικός αποκτά και το ξάδερφο του Ντιέγκο και διεθνή Βολιβιανό μέσο, Ντάνι. (VIDEO)

Συνεχίζεται η ενίσχυση εκ Βολιβίας για τον Παναιτωλικό που αποκτά τον 21χρονο διεθνή Βολιβιανό μέσο, Ντάνι Μπεχαράνο, ξάδερφο του νυν παίκτη της ομάδας του Αγρινίου, Ντιέγκο.

Ο Ντάνι Μπρίαν Μπεχαράνο Γιάνες είναι 21 ετών και μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της χώρας του, Βολιβίας, Οριέντε Πετρολέρο. Από το 2011, έχει τρία γκολ σε 102 συμμετοχές με τη Βολιβιανή ομάδα.

Είναι διεθνής με τη "Βέρντε", μάλιστα τέθηκε αντιμέτωπος και με την Εθνική Ελλάδας το περυσινό καλοκαίρι, στο φιλικό προετοιμασίας, στις ΗΠΑ, ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Είναι, επίσης, στην αποστολή της εθνικής Βολιβίας για το Κόπα Αμέρικα, που ξεκινά σε λιγότερο από ένα μήνα στα γήπεδα της Χιλής. Άλλη μία έξυπνη κίνηση από την ομάδα του Αγρινίου, πριν ξεκινήσει η μεγαλύτερη διοργάνωση της Νοτίου Αμερικής.

"Κόπηκε" ο Ντιέγκο

Μπορεί τα μαντάτα να είναι χαρμόσυνα για τον Ντάνι, δεν είναι το ίδιο και για τον Ντιέγκο. Ο νυν μπακ του Παναιτωλικού, "κόπηκε" από την προεπιλογή της εθνικής Βολιβίας, καθώς δεν είχε αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του κι έτσι δεν θα ταξιδέψει στη Χιλή για το Κόπα Αμέρικα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ