ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Φαβορί ο Παναιτωλικός για Μαρινάκη

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΟ (Eurokinissi Sports / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Μαρινάκης είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναιτωλικό με τις συζητήσεις των δυο πλευρών να είναι σε καλό σημείο. Το ευχαριστώ του 23χρονου αμυντικού στον Παναθηναϊκό μέσω του Sport24.gr

Ο Νίκος Μαρινάκης δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό και είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι ο Παναιτωλικός.

Στον 23χρονο άσο από την Κρήτη δεν έγινε πρόταση ανανέωσης από τους πράσινους παρά το γεγονός ότι με τις εμφανίσεις του στα play offs έδειχνε να κερδίζει μια θέση στο ρόστερ για τη σεζόν 2017-18. Τελικά όμως οι Λυμπερόπουλος-Ουζουνίδης πήραν μια άλλη απόφαση και ο Μαρινάκης έμεινε ελεύθερος με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες του.

Πλέον ο Έλληνας αμυντικός είναι σε αναζήτηση της νέας του ομάδας με τις πληροφορίες να τον φέρνουν πολύ κοντά στον Παναιτωλικό με τις δυο πλευρές να βρίσκονται σε συζητήσεις και να απομένουν λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή από την ομάδα του Αγρινίου.

Μάλιστα ο Μάκης Χάβος τον υπολογίζει για δυο θέσεις. Τόσο για αυτή του δεξιού μπακ όσο και για αυτή του αμυντικού μέσου όπου μάλιστα χρησιμοποιήθηκε από τον Μαρινό Ουζουνίδη σε κάποια παιχνίδια με τον 48χρονο τεχνικό να δηλώνει πως θεωρεί ότι εκεί μπορεί να προσφέρει περισσότερα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις καθώς η προετοιμασία του Παναιτωλικού ξεκινά στις 26 Ιουνίου και στην ομάδα του Αγρινίου θα ήθελαν να τον έχουν εκεί από την πρώτη μέρα.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Ο Νίκος Μαρινάκης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα θέλοντας να ρυθμίσει κάποιες λεπτομέρειες μέχρι να ξεκαθαρίσει ποια θα είναι η επόμενη ομάδα του και μέσω του Sport24.gr ευχαρίστησε τον Παναθηναϊκό για αυτά τα εννιά χρόνια που πέρασε στο τριφύλλι.

Ο 23χρονος αμυντικός άλλωστε είχε έρθει από την Κρήτη σε ηλικία 14 ετών και έχει γαλουχηθεί ποδοσφαιρικά στην ακαδημία του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία στην πρώτη ομάδα.

Ο ίδιος ανέφερε με δήλωση του στο Sport24.gr:

"Πέρασα εννιά υπέροχα χρόνια στον Παναθηναϊκό. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας με τους οποίους συνεργάστηκα αυτά τα εννέα χρόνια. Από τους μάγειρες στην Παιανία μέχρι και τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα σε όλη αυτή την πορεία. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία που είχαμε και εύχομαι στην ομάδα καλή πορεία στη συνέχεια".

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Εν τω μεταξύ στην διάρκεια της Παρασκευής η ομάδα του Παναιτωλικού ανακοίνωσε και τα πρώτα φιλικά που θα δώσει στην διάρκεια της προετοιμασίας της. Μεταξύ άλλων η ομάδα του Αγρινίου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Παναιγιάλειο, τον Αστέρα, την Κέρκυρα και τη Λαμία.

Το πρόγραμμα και η επίσημη ανακοίνωση του Παναιτωλικού αναφέρει:

"Κατά το διάστημα της προετοιμασίας της η ομάδα μας έχει προγραμματίσει τους εξής φιλικούς αγώνες. Στις 16 Ιουλίου στο Καρπενήσι με Μικτή ομάδα Ευρυτανίας. Στις 20 Ιουλίου στο Καρπενήσι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στις 29 Ιουλίου στο Αγρίνιο (Emileon) με τον Παναιγιάλειο. Στις 2 Αυγούστου στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Στις 6 Αυγούστου στο Αγρίνιο (γήπεδο Παναιτωλικού) με την Κέρκυρα. Στις 12 Αυγούστου στο Αγρίνιο (γήπεδο Παναιτωλικού) με τη Λαμία".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ