ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ευχάριστα τα νέα για Κάπελ στον Παναιτωλικό

Ευχάριστα τα νέα για Κάπελ στον Παναιτωλικό

Καθαρές βγήκαν οι εξετάσεις του Κάπελ με τον άσο της ομάδας του Αγρινίου να μην παίρνει μέρος όμως ούτε στην προπόνηση της Τετάρτης.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού τιμ του Παναιτωλικού για τον Κάπελ καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο άσος της ομάδας του Αγρινίου ήταν καθαρές. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής το τελευταίο διάστημα δεν μετείχε στο πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων και για αυτό και οδηγήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες όμως δεν έδειξαν το παραμικρό.

Από εκεί και πέρα ο Κάπελ γυμνάστηκε μόνος του και την Τετάρτη όπως επίσης και οι Μήλιος, Ρουμπουλάκου ενώ την Πέμπτη θα γίνει μόνο μια προπόνηση.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι. Το πρωί το πρόγραμμα αρχικά περιλάμβανε άσκηση τακτικής με οργάνωση επίθεσης και πίεση ψηλά, άσκηση τακτικής με άμυνα και αντεπιθέσεις και τέλος συνδυασμό των ασκήσεων σε κατάσταση παιχνιδιού.

Το απόγευμα, προθέρμανση με ασκήσεις ευλυγισίας, άσκηση με συνδυασμούς από διαδρόμους, επίθεση από τον άξονα και τα άκρα και στο τέλος συνδυασμό των ασκήσεων. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Κάπελ, οι εξετάσεις του οποίου ήταν καθαρές. Προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Μήλιος, ενώ ο Ρουμπουλάκου έκανε ατομικό και θεραπεία.

Για αύριο Πέμπτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 7.00 το απόγευμα".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ