ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εσύ αποφασίζεις...

Εσύ αποφασίζεις...

Ο κόσμος του Παναιτωλικού θα αποφασίσει για την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας την επόμενη σεζόν διαλέγοντας μέσα από τρεις επικρατέστερες.

Μια ακόμα πρωτοποριακή κίνηση από την ΠΑΕ Παναιτωλικός που έκανε γνωστό πως ο κόσμος της ομάδας θα είναι αυτός που θα αποφασίσει για την εντός έδρας εμφάνιση της ομάδας τη νέα σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Με προηγούμενη ανακοίνωση μας παρουσιάσαμε στους φιλάθλους τα σχέδια της TEMPOsport για τις εμφανίσεις της ομάδας μας την αγωνιστική περίοδο 2014-2015. Τα σχόλια και τα μηνύματα που λάβαμε ήταν πολλά και ενθαρρυντικά. Πολλοί φίλαθλοι πρότειναν και την προσθήκη της επετειακής – συλλεκτικής φανέλας που φόρεσε η ομάδα μας σε επίσημα παιχνίδια με τη συμπλήρωση 88 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου τον περασμένο Μάρτιο.

Εντάξαμε και τη συγκεκριμένη εμφάνιση στις υποψήφιες για τη νέα σεζόν και δίνουμε τη δυνατότητα με ψηφοφορία που θα διαρκέσει μέχρι τις 8 Μαΐου να εκφράσουν όλοι την προτίμησή τους για την εμφάνιση που ο Παναιτωλικός θα έχει στα εντός έδρας παιχνίδια του για το πρωτάθλημα της Super League και το κύπελλο Ελλάδας, αφού θεωρούμε ότι η φανέλα αποτελεί ένα σημαντικό σύμβολο που πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή αποδοχή από τον κόσμο της ομάδας.

Έτσι, στην ψηφοφορία που φιλοξενείται στην αρχική σελίδα της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ Παναιτωλικός, κάθε φίλαθλος με τη συμμετοχή του μπορεί να επιλέξει ανάμεσα στις τρεις προτεινόμενες εμφανίσεις για τα εντός έδρας παιχνίδια εκείνη που επιθυμεί".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ