ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έρχεται ταξίδι στην Αργεντινή

Έρχεται ταξίδι στην Αργεντινή
Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Κάθε χρόνο οι άνθρωποι του Παναιτωλικού επισκέπτονται δύο και τρεις φορές χώρες στη Λατινική Αμερική, προκειμένου να κατασκοπεύσουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Έτσι και τώρα η πληροφόρηση που υπάρχει αναφέρει ότι οι ιθύνοντες των ''καναρινιών'' επιδιώκουν να ταξιδέψουν στη Λατινική Αμερική, για να παρακολουθήσουν παίκτες που τους έχουν προταθεί.

Προσανατολίζονται, μάλιστα, να κλείσουν τουρνουά για την ομάδα Νέων στα συγκεκριμένα μέρη ώστε να συνδυάσουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου.

* Δύο προπονήσεις είχε το πρόγραμμα της Τετάρτης (12/11). Το πρωί έγινε λειτουργική προπόνηση δύναμης στο γυμναστήριο σε δύο γκρουπ. Το απόγευμα συνδυαστική προθέρμανση με ασκήσεις συντονισμού και πάσας. Στη συνέχεια παιχνίδια κατοχής μπάλας σε περιορισμένο χώρο, αμυντική – επιθετική τακτική με στόχο και στο τέλος δεκάλεπτο εσωτερικό δίτερμα σε περιορισμένο χώρο. Ο Μορένο έκανε τρέξιμο, ασκήσεις ενδυνάμωσης και θεραπεία. Ο Θεοδωρίδης έκανε θεραπεία. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ