ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίθεση Κωστούλα στους οργανωμένους

Επίθεση Κωστούλα στους οργανωμένους

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναιτωλικός και επιτίθεται στους οργανωμένους και στην στάση που κράτησαν στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Τι απάντησαν οι οπαδοί της ομάδας.

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός εξέδωσε ανακοίνωση και επιτέθηκε στους οργανωμένους και στην συμπεριφορά τους στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. "Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τη χαοτική κατάσταση την οποία οι οργανωμένοι δημιούργησαν και στο χθεσινό παιχνίδι", αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει:

Με αφορμή γεγονότα που διαδραματίστηκαν χθες στη μικρή κερκίδα του γηπέδου μας και τις διαμαρτυρίες που δέχεται, η ΠΑΕ Παναιτωλικός θέλει να ξεκαθαρίσει ότι:

- Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί τη χαοτική κατάσταση την οποία οι οργανωμένοι δημιούργησαν και στο χθεσινό παιχνίδι. Εισερχόμενοι από τη Θύρα 5 με αριθμημένα εισιτήρια που προορίζονταν για συγκεκριμένες θέσεις. Μετακινούμενοι ετσιθελικά σε άλλη Θύρα (4). Καταλαμβάνοντας θέσεις ή παρεμποδίζοντας άλλους φιλάθλους, κατόχους καρτών διαρκείας ή απλών εισιτηρίων. Προκαλώντας με τη χρήση καπνογόνων (φωτο) τη λιποθυμία δύο φιλάθλων και εκθέτοντας την ομάδα στον κίνδυνο νέας ποινής για τη χρήση τους.

- Οφείλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τους φιλάθλους οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από την συμπεριφορά όσων θεωρούν ότι η κερκίδα είναι «τσιφλίκι» τους.

- Η ΠΑΕ Παναιτωλικός σέβεται τον κάθε φίλαθλο ξεχωριστά και γι’ αυτό φρόντισε να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για να μπορούν όλοι να παρακολουθούν σε πολιτισμένο περιβάλλον την ομάδα και σε «ΓΗΠΕΔΟ – ΓΙΟΡΤΗ». Χαμήλωσε τα κάγκελα σεβόμενη τον φίλαθλο και όχι για να διευκολύνει όποιον ετσιθελικά αποφασίσει να τα περάσει.

- Χρόνια τώρα δίνουμε καθημερινό αγώνα για να ανεβάσουμε επίπεδο και να εδραιώσουμε τον Παναιτωλικό ψηλά, κάνοντάς τον «Κάθε μέρα πιο δυνατό». Φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να βρίσκονται απέναντι σ’ αυτό που κάνει όλους τους φιλάθλους περήφανους.

- Καλούμε όλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους, με τη στάση, τις ενέργειες, τη γενικότερη συμπεριφορά τους, απέναντι στον διπλανό τους, στις αρχές και αξίες της ομάδας, τους κανόνες και το νόμο.

Η διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να δεχτεί και ανεχθεί τέτοιες καταστάσεις από ΚΑΝΕΝΑ.

Η απάντηση των οπαδών του Παναιτωλικού

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναιτωλικού, μετά απ’ αυτήν που εξέδωσε νωρίτερα η διοίκηση του συλλόγου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Στο κρίσιμο παιχνίδι της Τετάρτης πρέπει όλοι μαζί να δώσουμε βροντερό παρόν και να βοηθήσουμε με τον τρόπο που μόνο εμείς ξέρουμε την ομάδα μας να φτάσει σε μια ακόμα νίκη! Παρακαλούνται όλα μας τα μέλη να προσέλθουν ευπρεπώς ντυμένα με πουκάμισο για να υπάρχει το ανάλογο dress code που δεν θα χαλάει την καλαισθησία του γηπέδου γιορτή!

Επίσης να είναι όλοι επιμελώς αρωματισμένοι και όσοι πριν τον αγώνα εργάζονται να μπανιαριστούν καλά αλλιώς να μην προσέλθουν στη κερκίδα για αποφυγή νέων «λιποθυμιών»! Ακόμη να έχουνε απαραίτητα μαζί τους κάποια γλυκίσματα για να προσφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στο μπουφέ που γίνεται στην αντίπαλη ομάδα!

Υ.Γ. Σε αστείες ανακοινώσεις μόνο με χιούμορ μπορείς να απαντάς…

Υ.Γ.1 Όταν σε χρεώνουνε τσακωμό που γίνεται σε διπλανή κερκίδα καταλαβαίνεις τι σκοπό διαβολής έχουνε μερικοί…

Υ.Γ2 Όταν όλα τα μέλη μας δείχνουν άψογη συμπεριφορά σε μία κερκίδα που μας εξώθησε η παε χωρίς να ενοχλούν κανένα φίλαθλο που βρίσκεται εκεί, φωνάζοντας για την ομάδα, μόνο ένας καλός παραμυθάς θα έβρισκε λόγους να τους κατηγορήσει…

Υ.Γ3 Η ομάδα μας βρίσκεται στην καλύτερη θέση της ιστορίας της βαθμολογικά και μερικοί προσπαθούν συνέχεια να δημιουργούν τεχνητές κόντρες και εντάσεις με εμπρηστικές ανακοινώσεις όπως έγινε και πριν το εκτός έδρας ματς με την Κέρκυρα… Και το χειρότερο ακόμη είναι ότι προσπαθούν να δημιουργήσουν μια τεχνητή, “ενδοοικογενειακού” τύπου, ένταση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών και των υπόλοιπων οπαδών και φίλων της ομάδας μας στη μικρή κερκίδα. Ξεχνούν μάλλον τις δεκαετίες αρμονικής συμβίωσης μας στη μικρή κερκίδα του γηπέδου πριν τη κατασκευή του πετάλου.. Δεν πείθετε με όλα αυτα που λέτε και στη τελική ας βγάλει ο καθένας το συμπέρασμα του για το ποιος νοιάζεται για το καλό της ομάδας μας…".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ