ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επιστροφή για Ρόσα, εκτός ο Μάρκος Πάουλο στον Παναιτωλικό

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει την Δευτέρα εκτός έδρας τον Απόλλωνα Σμύρνης και με νίκη θα φτάσει ακόμα πιο κοντά στην πρώτη πεντάδα.

Με τον Φάρλεϊ Ρόσα να επιστρέφει στην αποστολή του Παναιτωλικού καθώς εξέτισε την τιμωρία του η ομάδα του Αγρινίου ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης που θα κλείσει την αυλαία της 24ης αγωνιστικής.

Αντίθετα ο Δέλλας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μάρκος Πάουλο ο οποίος είναι τιμωρημένος αλλά και τραυματίας. Παράλληλα, εκτός έμειναν κι οι τραυματίες Ρότσα, Tσοκάνης και Ροντρίγκες.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

Με προπόνηση που έγινε στο Emileon ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα. Στην αποστολή συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Κυριακίδης, Σταματόπουλος, Ρόσα, Βασιλούδης, Μπεχαράνο, Γιαννιώτης, Ντίας, Μιχάι, Μάζουρεκ, Μαρινάκης, Μοράρ, Μύγας, Χαντάκιας, Μπράβο, Βακράκος, Κλέσιο, Άργκους, Ιταμπέλ, Ουίλιαν.

Αν ο Παναιτωλικός πάρει το τρίποντο τότε θα ανέβει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα και θα μειώσει ακόμα περισσότερο την διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην πεντάδα.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ