ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Άλβες

Επιστρέφει στην Κύπρο ο Άλβες
INTIME SPORTS

Ο Άντρε Άλβες συμφώνησε σε όλα με την ΑΕΚ Λάρνακας για την υπογραφή συμβολαίου δυο ετών και δεν θα συνεχίσει στον Παναιτωλικό.

Δεν θα παραμείνει κάτοικος Αγρινίου τελικά ο Άντρε Άλβες καθώς θα επιστρέψει στην Κύπρο για λογαριασμό αυτήν την φορά της ΑΕΚ Λάρνακας. Ο επιθετικός του Παναιτωλικού τη χρονιά που μας πέρασε είχε 27 εμφανίσεις και 5 γκολ με τη φανέλα των "κίτρινων" αλλά η συνεργασία των δυο πλευρών δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Άλβες υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα της Λάρνακας ενώ μάλιστα ανακοινώθηκε:

"Στην Κύπρο επιστρέφει ο Άλβες, καθώς συμφώνησε με την ΑΕΚ Λάρνακας.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία με τον 31χρονο (31/10/1983) Βραζιλιάνο επιθετικό Andre Alves dos Santos για συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δύο χρόνων.

Ο ποδοσφαιριστής θα μεταβεί στην Κύπρο πριν την έναρξη της προετοιμασίας και αφού περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις θα υπογράψει στην συνέχεια τα σχετικά συμβόλαια.

Την λήξασα σεζόν ο Alves αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Παναιτωλικό, με τον οποίο πραγματοποίησε 27 συνολικά συμμετοχές και σκόραρε πέντε γκολ. Ξεκίνησε την καριέρα του από την União Barbarense του Sao Paolo και στην συνέχεια αγωνίστηκε στην ECUS, επίσης του Sao Paolo.

Στην Ευρώπη ήρθε για πρώτη φορά για λογαριασμό της ουγγρικής Budapest Honvéd, ακολούθησαν οι Kaposvári RFC και Videoton FC, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ρωσία και την Luch-Energia. Στην Κύπρο ήρθε το καλοκαίρι του 2012 για την Ομόνοια και πριν την Ελλάδα προηγήθηκε η μετακίνηση του στο Κατάρ για την Dubai CSC".

Τα είπαν για όλα

Η άφιξη του Πόντε στο Αγρίνιο τη Δευτέρα το βράδυ έχει φέρει μια σειρά από συσκέψεις ανάμεσα στους ανθρώπους της ομάδας του Αγρινίου και στα στελέχη του Παναιτωλικού με σκοπό να μπουν όλες οι εκκρεμότητες σε μια σειρά.

Σε πρώτο πλάνο έχει μπει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας με τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει κάνει της εισηγήσεις τους ενώ συζητήθηκαν και θέματα που έχουν να κάνουν με την οργάνωση της ομάδας.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ