ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Τσέναμο

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Τσέναμο

Ο Λουίτζι Τσέναμο επέστρεψε και με τη... βούλα στον Παναιτωλικό έπειτα από μια πενταετία μακριά από το Αγρίνιο. Τι δήλωσε ο 37χρονος πορτιέρε.

Χθες (4/7) αποδεσμεύτηκε από τη Λαμία και σήμερα (5/7) βρήκε το νέο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο λόγος για τον Λουίτζι Τσέναμο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με τον Παναιτωλικό, κάτι άλλωστε που είχαμε αναφέρει και στο Sport24.gr.

Ο Έλληνας πορτιέρε στα 37 του χρόνια γύρισε σε γνώριμα λημέρια, αφού έπειτα από πέντε χρόνια γίνεται και πάλι κάτοικος Αγρινίου. Ο ίδιος έβαλε την υπογραφή του, ανακοινώθηκε και εξέφρασε την χαρά του γι' αυτή την εξέλιξη, αφού στο παρελθόν αγωνίστηκε για δυο σεζόν στον Παναιτωλικό και ξέρει πολύ καλά το περιβάλλον της ομάδας.

Επίσημο: Στον Παναιτωλικό ο Τσέναμο

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ:

Επέστρεψε ο Τσέναμο

Ο Λουίτζι Τσέναμο επιστρέφει στον Παναιτωλικό. Μετά τη διετή παρουσία στην ομάδα μας, την περίοδο 2010-2011 που ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και την περίοδο στη Super League (2011-2012), ο έμπειρος τερματοφύλακας ανοίγει από σήμερα ένα νέο κύκλο συνεργασίας με τον Παναιτωλικό, υπογράφοντας συμβόλαιο ενός έτους.

Στις δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας τόνισε: «Δηλώνω πανευτυχής που γυρίζω στην ομάδα του Παναιτωλικού. Επιστρέφω στο Σύλλογο που αγαπήθηκα περισσότερο από κάθε άλλον στην καριέρα μου. Υπόσχομαι να κάνω ότι μπορώ ώστε να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της, βασιζόμενος πάντα στις αρχές που πρεσβεύει ο Παναιτωλικός».

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ