ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημο: Λύθηκε το συμβόλαιο του Μόρα με τον Παναιτωλικό

Επίσημο: Λύθηκε το συμβόλαιο του Μόρα με τον Παναιτωλικό
Μόρας, Παναιτωλικός

Ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του είναι ο Βαγγέλης Μόρας καθώς λύθηκε το συμβόλαιο του με τον Παναιτωλικό.

Παρελθόν και επίσημα από τον Παναιτωλικό αποτελεί ο Βαγγέλης Μόρας με τον 36χρονο αμυντικό να λύνει το συμβόλαιο του και να μένει ελεύθερος να συνεχίσει όπου επιθυμεί την καριέρα του.

Ο διεθνής αμυντικός δεν υπολογιζόταν το τελευταίο διάστημα από την ομάδα του Αγρινίου και για αυτό συμφωνήθηκε από κοινού να λυθεί η συνεργασία των δυο πλευρών. Η διοίκηση του Παναιτωλικού μάλιστα ευχαρίστησε τον έμπειρο αμυντικό για την προσφορά του:

"Ανακοινώνεται ότι λύθηκε το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Βαγγέλη Μόρα κοινή συναινέσει. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και τον επαγγελματισμό του. Ευχόμαστε ότι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή".

Ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2006-2007, κατέγραψε 12 συμμετοχές με την ομάδα του Αγρινίου. Οι δέκα ήταν για το πρωτάθλημα και οι δύο στο κύπελλο.

Η τελευταία φορά που αγωνίστηκε ο Λαρισαίος αμυντικός με τη φανέλα του Παναιτωλικού ήταν στις 20 Δεκεμβρίου, στην εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ στο κύπελλο.

Ο Μόρας αγωνιζόταν στην Ιταλία από το 2007 μέχρι και το καλοκαίρι. Αρχικά για τη Μπολόνια και ακολούθησαν Τσεζένα, Βερόνα και Μπάρι. Είχε μεσολαβήσει το πέρασμα από τη Σουόνσι, το πρώτο μισό της σεζόν 2011-2012. Με την Εθνική Ελλάδας έχει παίξει 27 φορές.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ