ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημο: Ανανέωσε με Παναιτωλικό ο Δέλλας

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος εξαργύρωσε την επιτυχημένη πορεία της ομάδας στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

Προπονητής του Παναιτωλικού και τη νέα σεζόν θα είναι ο Τραϊανός Δέλλας. Η ομάδα του Αγρινίου ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον 42χρονο τεχνικό για νέο συμβόλαιο, μονοετούς διάρκειας.

Ο "Τράι" εξαργύρωσε τον πολύ καλό δεύτερο γύρο που πραγματοποίησαν οι Αγρινιώτες, τους οποίους οδήγησε σε άνετη παραμονή, έχοντας αναλάβει στις 12 Ιανουαρίου αντί του Μάκη Χάβου.

Ο Παναιτωλικός τερμάτισε στην 8η θέση με 35 βαθμούς, μετρώντας -με τον Δέλλα στον πάγκο- έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και έξι ήττες.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ανακοινώνει ότι ο Τραϊανός Δέλλας παραμένει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας και την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, συνεχίζοντας το έργο που άρχισε από τον Ιανουάριο. Σε συνεργασία του προπονητή με τη διοίκηση και τα στελέχη της ΠΑΕ, είναι σε εξέλιξη ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, με στόχο ο Παναιτωλικός να εμφανιστεί ακόμα πιο δυνατός στην 7η συμμετοχή του στη Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ