ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Κριστιάνο

Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Κριστιάνο

Το ρεπορτάζ του Sport24 για την απόκτηση του Κριστιάνο από τον Παναιτωλικό επιβεβαιώθηκε με την ομάδα του Αγρινίου να ανακοινώνει την Τετάρτη τη συμφωνία της με τον 25χρονο γκολκίπερ.

Το Sport24.gr σας είχε αποκαλύψει από την Δευτέρα το βράδυ τη συμφωνία του Παναιτωλικού με τον 25χρονο Κριστιάνο από την Πορτογαλία που έρχεται να πλαισιώσει την ομάδα του Γιάννη Μαντζουράκη στη θέση κάτω από τα γκολπόστ.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας με τον Παναιτωλικού την Τρίτη το μεσημέρι να ανακοινώνει την απόκτηση του 25χρονου γκολκίπερ ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Ο τερματοφύλακας Κριστιάνο Περέιρα Φιγκεϊρέδο, υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο με την ομάδα μας, με χρονική διάρκεια έως τον Ιούνιο του 2018. Γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 1990 και έχει αγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στη Μπράγκα, την Ακαντέμικα και τη Βαλένθια. Ο αριθμός που επέλεξε είναι το 99".

Έφυγαν για Βολιβία οι Μπεχαράνο

Εν τω μεταξύ ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε την Τρίτη (5/1) την παραχώρηση του Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο σε ομάδες της Βολιβίας ως δανεικούς για τους επόμενους έξι μήνες.

Ο Ντιέγκο θα παίξει στη Στρόνγκεστ και ο Ντάνι στη Μπολιβάρ με σκοπό να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους και να επιστρέψουν στην εθνική ομάδα της χώρας τους.

Σε ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό πρόγραμμα την επόμενη της ήττας από τον Παναθηναϊκό ο Βιγιαφάνες έκανε θεραπεία καθώς έχει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Το δελτίο Τύπου της ομάδας του Αγρινίου αναφέρει:

"Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες. Οι υπόλοιποι έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις συνεργασίας, τελειώματα φάσεων και δίτερμα. Θεραπεία έκαναν o Βιγιαφάνιες (ενοχλήσεις στον δικέφαλο), ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Αθανασόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Κόρσιενς. Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο Emileon.

Ο Ντιέγκο και ο Ντάνι Μπεχαράνο αναχώρησαν για τη Βολιβία, προκειμένου να ολοκληρωθεί η διαδικασία του εξάμηνου δανεισμού τους, στηΣτρόνγκεστ και στη Μπολιβάρ αντίστοιχα".

Επίσημα στον Παναιτωλικό ο Κριστιάνο
TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ