ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έπαθε διάστρεμμα και αποχώρησε ο Μουνιός

Έπαθε διάστρεμμα και αποχώρησε ο Μουνιός
Μουνιός Μανιάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού καθώς στο απογευματινό πρόγραμμα τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Μουνιός. Διπλή και την Παρασκευή.

Χωρίς τον Μουνιός ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Παναιτωλικού με τον άσο της ομάδας του Αγρινίου να παθαίνει διάστρεμμα και να αποχωρεί από το πρόγραμμα. Η σοβαρότητα της κατάστασης του δεν είναι ανησυχητική και θα λείψει από μερικές προπονήσεις.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Μαντζουράκης δεν έχει στη διάθεση του και τους διεθνείς, Κυριακίδη, Κλέσιο, Ουάρντα και Βασιλούδη. Η προετοιμασία του Παναιτωλικού θα συνεχιστεί και την Παρασκευή με διπλή προπόνηση. Το απόγευμα μάλιστα θα γίνει εκπαιδευτικό δίτερμα κόντρα στον Τηλυκράτη Λευκάδας.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Προπόνηση δύναμης έγινε το πρωί και δύναμης στην ταχύτητα το απόγευμα. Ο Μουνιός δεν ολοκλήρωσε το απογευματινό πρόγραμμα λόγω τραυματισμού (διάστρεμμα). Απουσίαζαν οι διεθνείς, Κυριακίδης, Κλέσιο, Ουάρντα, Βασιλούδης. Θεραπεία έκανε ο Παπάζογλου.

Για αύριο Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί προπόνηση στις 9.30 το πρωί και δίτερμα εκπαιδευτικού χαρακτήρα με την ομάδα του Τηλυκράτη Λευκάδας στις 4.00 το απόγευμα στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ