ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εντζεγκέλε: "Ιδανικό να βγούμε στην Ευρώπη"

Εντζεγκέλε: "Ιδανικό να βγούμε στην Ευρώπη"

Πρώτος στόχος η παραμονή στην κατηγορία για τον Γουίλιαμ Εντζεγκέλε ο οποίος όμως έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του την Ευρώπη. Διαβάστε τη συνέντευξη του Γάλλου αμυντικού του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γάλλου κεντρικού αμυντικού του Παναιτωλικού, Γουίλιαμ Εντζεγκέλε, στο Agrinio-Sports για την ισοπαλία με τον Ατρόμητο, το επερχόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ και τους στόχους της ομάδας.

-Ο Παναιτωλικός έφυγε με βαθμό από το Περιστέρι, ενώ θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, καθώς ήταν πολύ καλύτερος από τον αντίπαλο του στο δεύτερο ημίχρονο…

“Ναι είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε τόσο καλά όσο στο δεύτερο. Ο Ατρόμητος είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και ήταν σίγουρο ότι δεν θα είχαμε εύκολο έργο. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, αλλά νομίζω ότι εμείς ήμασταν πιο άτυχοι, με την λογική ότι χάσαμε την ευκαιρία του Κόρμπου στις καθυστερήσεις. Έτσι όπως έληξε ο αγώνας, μας στενοχώρησε”.

-Στενοχωρήθηκες με την χαμένη φάση του Κόρμπου. Εκείνη την ώρα περίμενες ότι θα βάλει το γκολ και θα κερδίσετε;

“Κάποιες φορές μπορεί να δείχνει εύκολη μια φάση, αλλά δεν είναι πάντα. Το ίδιο έγινε και με τον Κόρμπο. Όλα καλά, συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά με στόχο το καλύτερο”.

-Τώρα ακολουθεί η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ…

“Πάντα όταν παίζουμε στο Αγρίνιο, όλες οι αντίπαλες ομάδες έχουν προβλήματα. Είδαμε ότι ακόμη και ο πρωταθλητής Ελλάδος, Ολυμπιακός, δυσκολεύτηκε στο Αγρίνιο και τελικά πήραμε την ισοπαλία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα. Τον σεβόμαστε, αλλά δεν τον φοβόμαστε και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και μπορούμε να πάρουμε και τη νίκη”.

-Οι στόχοι της ομάδας ποιοι είναι; Έχεις σκεφτεί καθόλου την πιθανότητα να πάρετε μια θέση που να οδηγεί στην Ευρώπη;

“Εμείς θέλουμε να πηγαίνουμε βήμα βήμα και αν πάρουμε μια θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, θα ήταν ιδανικό, αλλά αυτή την στιγμή το πρώτο που σκεφτόμαστε είναι η παραμονή στην κατηγορία. Βέβαια, εμείς θα παλέψουμε σε όλα τα ματς για το καλύτερο δυνατό”.

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο του Παναιτωλικού, ο οποίος σας στήριξε και στο Περιστέρι;

“Ο κόσμος μας είναι εκπληκτικός. Μας στηρίζει παντού και αυτό είναι εκπληκτικό. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτό και τον περιμένουμε και στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε υπερήφανο”.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ