ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε ο Μπεχαράνο στον Παναιτωλικό

Ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε ο Μπεχαράνο στον Παναιτωλικό
INTIME SPORTS

Χωρίς τον Ντιέγκο Μπεχαράνο αναμένεται να ταξιδέψει στην Κρήτη για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (4/12) με τον Εργοτέλη η ομάδα του Παναιτωλικού.

Με ένα επιπλέον πρόβλημα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει αρχικά του αγώνα Κυπέλλου με τον Εργοτέλη και εν συνεχεία του ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης είδε στην προπόνηση της Τρίτης τον Ντιέγκο Μπεχαράνο να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον δικέφαλο και να εγκαταλείπει το πρόγραμμα της προπόνησης.

Ο άσος από την Βολιβία έκανε αποθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και το πιθανότερο είναι πως δεν θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς της Πέμπτης με τον Εργοτέλη.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Λεάντρο Κάπελ στον Παναιτωλικό αποφάσισαν να εκτίσει τη μια αγωνιστική της τιμωρίας του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Επιθετική τακτική και παιχνίδι με πιέσεις περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία έκανε ο Παπουτσογιαννόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Καμαρά.

Ο Ντιέγκο Μπεχαράνο ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και έκανε θεραπεία και ατομικό. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 8.45 το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κρήτη, όπου την Πέμπτη αγωνίζεται για το κύπελλο με τον Εργοτέλη.

Ο Λεάντρο Κάπελ που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του την 14αγωνιστική, στον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ