ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έμφαση στην επιθετική τακτική από τον Χάβο

Έμφαση στην επιθετική τακτική από τον Χάβο
Παναιτωλικός προπόνηση

Ο Μάκης Χάβος συνεχίζει την προετοιμασία του Παναιτωλικού για το ματς με την Καλλονή χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ασκήσεις τεχνικής με μπάλα, ασκήσεις επιτάχυνσης, ασκήσεις με πάσα και σουτ, επιθετική τακτική και παιχνίδι τακτικής σε περιορισμένο χώρο, περιλάμβανε το πρόγραμμα της προπόνησης του Παναιτωλικού την Πέμπτη το απόγευμα. Το ευχάριστο για τον Μάκη Χάβο ήταν πως στο πρόγραμμα πήραν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Αγρινίου.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα για την αναμέτρηση του Σαββάτου με την Καλλόνη όπου οι γηπεδούχοι θα ψάξουν την επιστροφή στην νίκη μετά από έξι ματς χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση της Παρασκευής αυτή θα γίνει στις 12.00 το μεσημέρι στο EMILEON.

Εισιτήρια και προσφορές στην μπουτίκ

Από εκεί και πέρα στον Παναιτωλικό εξέδωσαν ανακοίνωση για την διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα με την Καλλονή που θα διεξαχθεί το Σάββατο και αυτά τιμώνται από 5 έως 20 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – AEΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ(Σάββατο, ώρα έναρξης 15.00) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την ημέρα του αγώνα από τις 10.00 το πρωί.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί οι τιμές τους έχουν ως εξής:

Μεγάλη κερκίδα:
Θύρα 1 (τμήματα 2-3) και Θύρα 2 (τμήματα 7-8) τιμή 20 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 15 ευρώ

Μικρή κερκίδα:
Θύρα 4Α (άνω διάζωμα) τιμή 15 ευρώ, Θύρα 4 τιμή 15 ευρώκαι Θύρες 3 και 5 τιμή 10 ευρώ. Γυναικεία – παιδικά τιμή 8 ευρώ

Πέταλο:
Θύρες 6, 7 τιμή 5 ευρώ

Παρέχεται η δυνατότητα στους φιλάθλους να προμηθευτούν εισιτήρια για τη μεγάλη κερκίδα (Θύρες 1 και 2) και τη μικρή κερκίδα (Θύρες 3, 4, 5) και ηλεκτρονικά, μέσω του www.viva.gr.

Από τις 10.00 το πρωί του Σαββάτου έως και μετά το τέλος του αγώνα θα είναι ανοικτή η μπουτίκ του Παναιτωλικού. Λόγω τέλους σεζόν, προσφέρει όλα τα αυθεντικά προϊόντα της ομάδας σε τιμές κόστους!

Μη χάσεις αυτή τη μεγάλη ευκαιρία!!!"

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ