ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εκτός οι Ρόσα, Μπράβο, μέσα ο Τσόκανης στον Παναιτωλικό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναιτωλικός μετά τη νίκη του επί του Ατρόμητου θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στην Λεωφόρο. Δείτε τους 19 στους οποίους υπολογίζει ο Έλληνας τεχνικός για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μάκης Χάβος δεν έχει στην διάθεση του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό τον τιμωρημένο Φάρλει Ρόσα ενώ άφησε εκτός αποστολής και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναιτωλικού, τον Μπράβο, όπως επίσης και τον τραυματία Παπάζογλου.

Αντίθετα ο Τσοκάνης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στην διάθεση του Έλληνα προπονητή ενώ στην 19άδα συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά και ο Καβουσάκης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αυριανό αγώνα με τον Παναθηναϊκό και στην αποστολή συμμετέχουν οι εξής ποδοσφαιριστές:

Κουτρομάνος, Ροντρίγκες, Κούσας, Μουνιός, Κλέσιο, Παπαδόπουλος, Μάκος, Μαρκόβσκι, Πάουλο, Τσοκάνης, Ρότσα, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαννιώτης, Λόπες, Χαντάκιας, Βασιλούδης, Κυριακίδης, Καβουσάκης."

Ο Παναιτωλικός θέλει μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου με 2-0 να πάρει ένα ακόμη θετικό αποτέλεσμα και στην Λεωφόρο δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει την κρίση και πλέον βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ