ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εκτός Καμαρά και Μπεχαράνο με Πανθρακικό

Εκτός Καμαρά και Μπεχαράνο με Πανθρακικό
Παναιτωλικός πανηγυρική INTIME SPORTS

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες, δεν υπολογίζει τους Ντιέγκο Μπεχαράνο, Ανρί Καμαρά και Βάουτερ Κόρσιενς για το εντός έδρας ματς με τον Πανθρακικό, την Κυριακή.

Ο Παναιτωλικός αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό για την 3η αγωνιστική της Super League, την Κυριακή στις 18:15, στοχεύοντας στη δεύτερη διαδοχική του νίκη μετά από αυτή της προηγούμενης (2ης) αγωνιστικής, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, η ομάδα του Αγρινίου θα προσπαθήσει να το πράξει έχοντας τρεις σημαντικές απουσίες. Ο Βολιβιανός αμυντικός, Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός, Ανρί Καμαρά, και ο Βέλγος αμυντικός, Βάουτερ Κόρσιενς δεν είναι στην αποστολή που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός του Παναιτωλικού, Λεονέλ Πόντες. Ακόμη εκτός είναι και ο 20χρονος Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος.

Κι αν οι προηγούμενοι τρεις κρίθηκαν ορθώς ανέτοιμοι, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο είναι για ένα ακόμη ματς, εκτός αποστολής. Ο Βολιβιανός αποτέλεσε ένα από βασικότερα στελέχη της πορείας του Παναιτωλικού, την περυσινή σεζόν.

Αναλυτικά οι 18 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Λεονέλ Πόντες για το τρίτο ματς του Παναιτωλικού, την τρέχουσα σεζόν:

Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Κάπελ, Παπάζογλου, Μάκος, Μαρκόβσκι, Μπεχαράνο Ντάνι, Πάουλο, Ρομέρο, Στεφανάκος, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλείου, Ουάρντα, Κυριακίδης.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ