ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εξάρα... γνωριμίας με την U20 του Παναιτωλικού

Εξάρα... γνωριμίας με την U20 του Παναιτωλικού

Ο Λιονέλ Πόντες σε φιλικό παιχνίδι τριών 30λεπτων είδε τους παίκτες του να επικρατούν με 6-0 της αντίστοιχης ομάδας U20 και φυσικά μπόρεσε να αξιολογήσει καλύτερα τους ποδοσφαιριστές του αλλά και αυτούς της ομάδας των Νέων.

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν είχαν οι παίκτες του Παναιτωλικό στο φιλικό... γνωριμίας με την ομάδα Νέων που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Παναιτωλικού. Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας επικράτησαν με 6-0 με τον Πόντες να έχει την ευκαιρία να αξιολογήσει τόσο τους ποδοσφαιριστές του αλλά και αυτούς της U20 καθώς θέλει να υπάρχει μια σύνδεση ανάμεσα στις δυο ομάδες και φυσικά να έχει και ο ίδιος σαφή άποψη για τους παίκτες των Νέων. Το φιλικό παιχνίδι είχε διάρκεια τριών ημιχρόνων των 30 λεπτών ενώ από δυο γκολ πέτυχαν οι Βασιλείου, Κάπελ και από ένα οι Μήλιος, Βασιλάρης.

"Ο Παναιτωλικός επικράτησε με σκορ 6-0 της ομάδας Κ20 σε φιλικό αγώνα, ο οποίος περιλάμβανε τρία ημίχρονα των 30 λεπτών.

Στο πρώτο αγωνίστηκαν οι: Στεφανάκος, Μύγας, Κέβιν, Μαλεζάς, Χαντάκιας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουτρομάνος, Κοντογιάννης, Μήλιος, Βιγιαφάνιες, Βασιλείου. Σκόραραν στο 14’ ο Μήλιος και στο 18’ ο Βασιλείου.

Στο δεύτερο αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Καράι, Ρουμπουλάκου, Κούσας, Μαλής, Μάκος, Μαργαρίτης, Κωνσταντινόπουλος, Κάπελ, Βασιλάρης, Βιγιαφάνιες (23’ Κοντογιάννης). Σκόραρε στο 14’ ο Κάπελ.

Στο τρίτο αγωνίστηκαν οι: Κολοβούρης, Μύγας (13’ Μάκος), Κέβιν (20’ Βασιλάρης), Μαλεζάς, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπουτσογιαννόπουλος, Ζαρκάδας, Κάπελ. Μήλιος, Βασιλείου (13’ Ρουμπουλάκου). Σκόραραν στο 7’ ο Βασιλείου, στο 16’ ο Κάπελ και στο 23’ ο Βασιλάρης.

Προληπτικά δεν αγωνίστηκε ο Ρουσκουσέδα (σφίξιμο στον τετρακέφαλο) και ο τραυματίας Μωραΐτης.

Ο προπονητής της ομάδας μας Λιονέλ Πόντες μετά τον αγώνα δήλωσε:«Ολοκληρώσαμε το διάστημα των προσαρμογών και ήταν σημαντικό να δούμε στονσημερινό αγώναόσα δουλέψαμε έως τώρα. Είναι σημαντικό επίσης που παίξαμε με την ομάδα Κ20 και γνωρίσαμε τους ποδοσφαιριστές της. Είναι κάτι που θα επιδιώξουμε και στη συνέχεια, γιατί θέλουμε να υπάρχει σύνδεση όλων των τμημάτων του Παναιτωλικού».

Για αύριο Τετάρτη έχει προγραμματιστεί προπόνηση στις 8.30 το πρωί στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ