ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Έκλεισε φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός

Έκλεισε φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης ο Παναιτωλικός
Παναιτωλικός ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Ματζουράκης θέλει να κρατήσει σε αγωνιστική εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του και για αυτό και ο Παναιτωλικός θα δώσει φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το Σάββατο.

Η αγωνιστική απραξία των ομάδων της Super League θα συνεχιστεί και το προσεχές Σαββατοκύριακο και σκοπός όλων των προπονητών είναι οι παίκτες τους να μην δείξουν επηρεασμένοι με την έναρξη ξανά του πρωταθλήματος.

Για αυτό και προσπαθούν να τους κρατήσουν σε αγωνιστική εγρήγορση. Στο πλαίσιο αυτό ο Παναιτωλικός έκλεισε φιλικό με την ΑΕ Καραϊσκάκης το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο το μεσημέρι στο αθλητικό κέντρο της ομάδας του Αγρινίου.

Σε ότι έχει να κάνει με τους παίκτες που υπολογίζει ο Γιάννης Ματζουράκης την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα επανένταξης έκανε ο Κλέσιο που επέστρεψε από τη Μοζαμβίκη ενώ προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Τομανέ. Επίσης ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μουνιός και θεραπεία ο Παπάζογλου.

Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 10.30 το πρωί στο Emileon. Για το Σάββατο στις 3.00 μ.μ. προγραμματίστηκε δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕ Καραϊσκάκης στο Emileon.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ