ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εισιτήριο 5 ευρώ σε όλο το πέταλο

Εισιτήριο 5 ευρώ σε όλο το πέταλο
Παναιτωλικός INTIME SPORTS

Στην απόφαση να ορίσει εισιτήριο 5 ευρώ για όλο το πέταλο του γηπέδου πήρε η διοίκηση του Παναιτωλικού. Σε εργομετρικές εξετάσεις υποβλήθηκαν την Τρίτη (20/1) οι νεοαποκτηθέντες.

Ακόμα πιο χαμηλές τιμές στα εισιτήρια του Παναιτωλικού από τη διοίκηση, που στον β' γύρο του πρωταθλήματος θέλει μεγαλύτερη στήριξη από τον κόσμο της.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ανέφερε: '' Ο Παναιτωλικός έθεσε ως στόχο την εδραίωση στη SuperLeague και τόσο με τη θέση που κατέλαβε την προηγούμενη σεζόν, όσο και με τη φετινή του πορεία δείχνει να υλοποιεί το πλάνο του. Η προσπάθεια να γινόμαστε ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ είναι διαρκής μέσα από συνεχή δουλειά και επιθυμία όλων μας είναι να καταφέρουμε να καταλάβουμε την καλύτερη δυνατή θέση που κατέκτησε ο Σύλλογός μας στην πολύχρονη ιστορία. Συνεχίζοντας τον ευθύ και δύσκολο δρόμο που με συνέπεια ακολουθούμε, περήφανοι που είμαστε μέλη της μεγάλης ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, με την τεράστια αποδοχή και εκτίμηση που έχει Πανελλήνια.

Στην προσπάθειά μας αυτή θέλουμε το σύνολο του φίλαθλου κόσμου στο πλευρό της ομάδας. Να την υποστηρίξει, να την ενισχύσει, να της δώσει περισσότερη δύναμη. Να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ στη ΓΙΟΡΤΗ, να γίνουν μέρος αυτής της προσπάθειας για διάκριση, να βιώσουν την εμπειρία.

Η διοίκηση συναισθανόμενη και τις δυσκολίες της εποχής, πέρα από την μείωση των τιμών των εισιτηρίων (δυσανάλογη με τις επενδύσεις που έγιναν σε ανθρώπινο ποδοσφαιρικό δυναμικό και όχι μόνο) που πραγματοποίησε πριν την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου με εισιτήρια ακόμα και των 8 ευρώ, προχωράει ένα ακόμα βήμα προκειμένου να μπορεί με το ελάχιστο δυνατό κόστος κάποιος να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας μας.

Καθιερώνει τιμή 5 ευρώ σε όλα τα παιχνίδια του β’ γύρου για όλο το πέταλο του γηπέδου (Θύρα 6 και Θύρα 7).

Η είσοδος και για τις δυο θύρες θα γίνεται από τη θύρα 7.

Το ΓΕΜΑΤΟ σε κάθε παιχνίδι γήπεδο, το ΓΗΠΕΔΟ – ΓΙΟΡΤΗ, κάνουν την ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΤΗ!!!''

Εργομετρικές εξετάσεις

Οι ποδοσφαιριστές Άντονι Σκαραμοτσίνο, Σεμπαστιάν Ρουσκουσέδα (φωτ.), Κοστίν Λαζάρ, που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, υποβλήθηκαν την Τρίτη (20/1) σε εργομετρικές εξετάσεις στο Εργομετρικό Κέντρο Sport Clinic από τον εργοφυσιολόγο Γιώργο Ζιώγα, για να αξιολογηθεί το επίπεδο της αερόβιας – αναερόβιας ικανότητάς τους.

* Ο Κέβιν συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής με τον Εργοτέλη και της 23ης με τον Παναθηναϊκό.

* Ο Μύγας συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

* Ο Τάσος Ζαρκάδας και ο Δημήτρης Χαντάκιας παραχωρούνται με δανεισμό στον Φωκικό έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ