ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Εγχειρίστηκε ο Βιγιαφάνες

Εγχειρίστηκε ο Βιγιαφάνες
Βιγιαφάνιες INTIME SPORTS

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε την Παρασκευή (20/2) ο Λούκας Βιγιαφάνες. Ο άτυχος Αργεντινός μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε επέμβαση μετά το κάταγμα που υπέστη στο χέρι (κερκίδα – ωλένη).

Στο χειρουργείο μπήκε την Παρασκευή (20/2) ο Λούκας Βιγιαφάνες (αριστερά στη φωτ.). Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός είχε σταθεί άτυχος στην προπόνηση της περασμένης Τετάρτης (18/2), όπου σε μια ανύποπτη στιγμή υπέστη κάταγμα στο χέρι (κερκίδα – ωλένη).

Η επέμβαση που έγινε στον Αργεντινό πήγε μια χαρά. Σε 1,5 μήνα εκτιμάται ότι ο άσος των ''καναρινιών'' θα είναι έτοιμος για να ριχτεί και πάλι στη μάχη. Σημαντικό ότι τέλη Μαρτίου υπάρχει διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων, οπότε ο Βιγιαφάνες θα χάσει λιγότερα παιχνίδια της ομάδας του.

Σημειώνεται ότι σε δέκα ημέρες θα βγάλει τα ράμματα που του έγιναν και ακολούθως θα ξεκινήσει τρέξιμο, για να μη μείνει πίσω σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Την εγχείρηση στον παίκτη έκανε ο διευθυντής της ορθοπεδικής του νοσοκομείου Αγρινίου, Γιάννης Αλεξόπουλος.

Η αποστολή του Παναιτωλικού είναι στην Κομοτηνή για το ματς με τον Πανθρακικό, που θα γίνει το Σάββατο (21/2, 15.00). Υπενθυμίζεται ότι στη διάθεση του Μάκη Χάβου είναι οι εξής ποδοσφαιριστές: Ετζενγκέλε, Μύγας, Κωνσταντινόπουλος, Ρουσκουσέδα, Κέβιν, Κουτρομάνος, Μπεχαράνο, Άλβες, Κάπελ, Μορένο, Μαρτίνες, Βασιλείου, Γοδόι, Στεφανάκος, Θεοδωρίδης, Κούσας, Μαλεζάς, Ράφαελ, Παπουτσογιαννόπουλος.

Follow me on Twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ