ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δυο απουσίες για Χάβο ενόψει Εργοτέλη

Δυο απουσίες για Χάβο ενόψει Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη συνεχίστηκε την Πέμπτη (26/09) με τον Μάκη Χάβο να μην έχει δύο παίκτες στη διάθεσή του.

Ο Παναιτωλικός συνέχισε την προετοιμασία του για τον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, με τον Μάκη Χάβο να μην έχει στην διάθεσή του δυο ποδοσφαιριστές.

Ο λόγος γίνεται για τους Βιγιαφάνιες και Θεοδωρίδη που απουσίασαν απ' το κανονικό πρόγραμμα. Ο πρώτος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ενώ ο δεύτερος είχε ενοχλήσεις στην ποδοκνημική άρθρωση και για δυο εβδομάδες θα μείνει εκτός δράσης.

Σε δύο γκρουπ χωρίστηκαν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές. Όσοι αγωνίστηκαν αρκετό χρόνο στο παιχνίδι Κυπέλλου με τα Χανιά, ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση με ασκήσεις συντονισμού, στη συνέχεια ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και τελειώματα φάσεων. Η προπόνηση ολοκληρώθηκε με αμυντική – επιθετική τακτική. Η σαββατιάτικη προπόνηση θα γίνει στις 12:00.

Χάβος: "Να εκμεταλλευτούμε τα κενά του αντιπάλου"

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, σε δηλώσεις του αποκλειστικά στη NOVA, τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να εκμεταλλευτεί τα κενά του αντιπάλου για να μπορέσει να πάρει κάτι θετικό απ' το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Ο Εργοτέλης μετά την αλλαγή προπονητή έχει αλλάξει το στιλ του και σίγουρα θα είναι ένα δυνατό ματς και για τις δύο ομάδες.

Ξέρουμε ότι παίζουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο, πρέπει να κλείσουμε τους χώρους και να εκμεταλλευτούμε τα κενά του αντιπάλου και να πάρουμε τη νίκη.

Ο Εργοτέλης μετά τη νίκη με τη Νίκη Βόλου έχει ψυχολογία. Πρέπει να έχουμε σαν οδηγό το δεύτερο ημίχρονο με τον Ατρόμητο και ελπίζω να πάνε όλα καλά.

Ο Εργοτέλης προσπαθεί να παίξει πιο επιθετικά, τα άκρα του είναι πολύ επικίνδυνα και προσπαθεί να επιτεθεί από εκεί".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ