ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δοκιμές Μαντζουράκη με βασικούς κόντρα στον Πανιώνιο

Δοκιμές Μαντζουράκη με βασικούς κόντρα στον Πανιώνιο
Μαντζουράκης INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μαντζουράκης επέλεξε στην αποστολή του Παναιτωλικού για την αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Πανιώνιο αρκετούς εκ των βασικών ποδοσφαιριστών του.

Χωρίς επιπλέον προβλήματα ολοκλήρωσε ο Παναιτωλικός την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Τετάρτης στο Κύπελλο με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο.

Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Γιάννης Μαντζουράκης, σε αντίθεση με ότι συνηθίζεται και από τη στιγμή που είναι ένα αρκετά δυνατό ματς επέλεξε να πάρει μαζί του αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές και να κάνει κάποιες δοκιμές δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όσους δεν έπαιξαν στα δυο πρώτα παιχνίδια.

Ο μόνος που δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα είναι ο Κόρσιενς ο οποίος συνεχίζει να προπονείται μόνος του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις τακτικής και δίτερμα είχε η σημερινή προπόνηση. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κόρσιενς. Μετά την ολοκλήρωσή της ανακοινώθηκε η αποστολή του αυριανού αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Συμμετέχουν 19 ποδοσφαιριστές: Ντάνι Μπεχαράνο, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Καμαρά, Αθανασόπουλος, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Πάουλο, Μάκος, Κοντογιάννης.

Οι ποδοσφαιριστές που είναι εκτός αποστολής θα προπονηθούν αύριο στις 11.00 το πρωί στο Emileon".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ