ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δοκιμές από Μαντζουράκη στο φιλικό του Παναιτωλικού

Δοκιμές από Μαντζουράκη στο φιλικό του Παναιτωλικού

Ο Παναιτωλικός επικράτησε με 8-0 του Απόλλωνα Δοκιμίου με τον Γιάννη Μαντζουράκη να δίνει χρόνο σε όλους τους ποδοσφαιριστές και να αξιολογεί την απόδοση τους.

Η φετινή χρονιά για τον Παναιτωλικό έχει ολοκληρωθεί και η επόμενη περίοδος ξεκίνησε με την ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Μαντζουράκη με την ομάδα του Αγρινίου. Μια μέρα μετά ο Παναιτωλικός έδωσε φιλικό με τον Απόλλωνα Δοκιμίου στο οποίο επικράτησε με 8-0 αλλά το τελικό σκορ μικρή σημασία είχε.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεση προκειμένου να τους αξιολογήσει ενόψει και του πάρε-δώσε του καλοκαιριού. Σίγουρα ο έμπειρος τεχνικός έχει μια πλήρη εικόνα για τους ποδοσφαιριστές του αλλά αυτά τα φιλικά που θα δώσουν στο Αγρίνιο μέχρι το τέλος της σεζόν θα τον κάνουν να κατασταλάξει.

Από δύο γκολ σημείωσαν ο Μαρκόβσκι (11’ και 35’), ο Ουάρντα (27’ και 31’), ο Βασιλείου (60’ και 72’) και από ένα ο Βασιλούδης (16’) και ο Φερέιρα (56’).

Στο α’ ημίχρονο αγωνίστηκαν: Κυριακίδης, Κούσας, Παπάζογλου, Μύγας, Κέβιν, Πάουλο, Παπουτσογιαννόπουλος, Βασιλούδης, Μουνιός, Ουάρντα, Μαρκόβσκι.

Στο β’: Κριστιάνο, Κούσας (68’ Παπάζογλου), Κόρσιενς, Κουτρομάνος, Ρουμπουλάκου, Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Βασιλούδης), Ρουσκουσέδα, Φερέιρα, Ζαρκάδας, Κάπελ, Βασιλείου.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ