ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δημήτρης Κυριακίδης: Τι σταυρό κουβαλάει...

Δημήτρης Κυριακίδης: Τι σταυρό κουβαλάει...
Κυριακίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Κυριακίδης του Παναιτωλικού έκλεψε τις εντυπώσεις στο νικηφόρο ματς με τον Ατρόμητο. Και για τις επεμβάσεις του και γιατί μετά από κάθε γκολ έκανε το σταυρό του στο βάθος της εστίας του. Τι ακριβώς... φιλούσε ο 30χρονος τερματοφύλακας; (VIDEO)

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου στο Περιστέρι και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στη Super League. Μιγκέλ Ροντρίγκεζ και Αμρ Ουάρντα ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Αγρινίου, αλλά αυτός που παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου είναι ο Δημήτρης Κυριακίδης.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας προχώρησε σε μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις, κρατώντας το μηδέν στα μετόπισθεν. Έπαιξε κομβικό ρόλο στο τελικό σκορ, στο Περιστέρι. Ύστερα από κάθε γκολ της ομάδας του, μάλιστα, πήγαινε στο βάθος της εστίας του, έκανε το σταυρό του και κρατούσε κάτι στα χέρια του.

Τι ακριβώς όμως ήταν; Ο Καβαλιώτης είναι αρκετά θρήσκος. Και σε κάθε παιχνίδι τα τελευταία χρόνια κουβαλάει μαζί του εικονίσματα και φυλακτά, τα οποία είναι διαβασμένα στο Άγιο Όρος. Τα έχει μαζί του όχι ασφαλώς επειδή πιστεύει ότι έτσι δεν θα χάνει η ομάδα του, αλλά για να μένει υγιής και να μην έχει τραυματισμούς.

Ο Κυριακίδης έχει ανάγκη να πιστεύει στο Θεό και νιώθει ότι έτσι παίρνει δύναμη. Από την Ξάνθη κι έπειτα, σε κάθε ματς παίρνει μαζί του τα εικονίσματα και τα φυλακτά. Στο τέλος του βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε τη στιγμή που ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού κάνει το σταυρό του και φιλά τα εικονίμστα:

Photo credits: ACTION IMAGES

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ