ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεύτερο φιλικό μέσα σε 24ώρες για τον Παναιτωλικό

Δεύτερο φιλικό μέσα σε 24ώρες για τον Παναιτωλικό
Πρώτη Παναιτωλικός

Ο Παναιτωλικός έδωσε δεύτερο φιλικό μέσα σε λιγότερο από 24ώρες αντιμετωπίζοντας τον Παναιγιάλειο και επικράτησε με 1-0 με τον Μάκη Χάβο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν παίξει αρκετά με τον Ατρόμητο.

Δεύτερο φιλικό σε λιγότερες από 24ώρες για τον Παναιτωλικού με την ομάδα του Αγρινίου να αντιμετωπίζει τον Παναιγιάλειο και να επικρατεί 1-0 με γκολ του Μασουρέκ.

Ο Μάκης Χάβος χρησιμοποίησε αρκετούς ποδοσφαιριστές που έπαιξαν μικρότερο διάστημα η καθόλου στο παιχνίδι με την ομάδα του Περιστερίου.

Το φιλικό διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Emileon με τον Παναιτωλικό να χάνει πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ενώ είχε και δύο δοκάρια (Μαλής – Σελεμανί).

Το γκολ επετεύχθη στο 33’ όταν μετά από μπαλιά του Μπράβο ο Μασουρέκ με κεφαλιά σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.

Παναιτωλικός: Τσέναμο (61’ Σταματόπουλος, 75’ Κουσιάδης), Μαρινάκης, Μπράβο (46’ Μαλής), Μιχάι, Ρότσα, Τσοκάνης (46’ Βασιλούδης), Λόπες (46′ Γκασούκας), Γιαννιώτης, Ρόσα, Σελεμανί, Μάζουρεκ (46’ Βακράκος).

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Αθανασίου (35' Πολίτης, 70' Τσάπαλος), Ρέλλας, Παπαχρήστος (46' Καφεντζής), Ντέμο (46' Σακελλαρόπουλος), Βατουσιάδης (46' Σουβατζόγλου), Στίκας (46' Ζησιμόπουλος), Γαβριηλίδης (46' Γκούμας), Κόκκορης (46' Ζέλιος), Παπαδημητρακόπουλος (46' Σι), Σκαρτσίλας (46' Μπίτρας), Ρινάλντι (46' Τσουρής).

Αύριο η ομάδα μας θα προπονηθεί στις 7.00 το απόγευμα στο Emileon.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ