ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δεν παίζει με Λεβαδειακό ο Κάπελ

Δεν παίζει με Λεβαδειακό ο Κάπελ
INTIME SPORTS

Ο Κάπελ συμπλήρωσε τέσσερις κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό και θα χάσει την αναμέτρηση με την ομάδα της Βοιωτίας στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Παναιτωλικό και μάλιστα με ομάδα από την Θράκη με την ομάδα του Μάκη Χάβου μετά την αναμέτρηση με τον Πανθρακικό να τίθεται αντιμέτωπη με την SKODA Ξάνθη.

Οι "κίτρινοι" ξεκίνησαν την Τρίτη την προετοιμασία τους με τον Βιγιαφάνες να είναι ο μοναδικός απών από το πρόγραμμα λόγω της εγχείρισης στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα.

Ο Χάβος θα έχει στην διάθεση του και τον Κάπελ ο οποίος παρά το γεγονός ότι συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον Πανθρακικό δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με το βάρος του σώματος, ασκήσεις συναρμογής, ευλυγισίας και κινητικότητας των κάτω άκρων, αερόβιο τρέξιμο και παιχνίδια κατοχής μπάλας, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πλήρες πρόγραμμα, εκτός του Βιγιαφάνιες που έκανε θεραπεία.

Η προπόνηση της Τετάρτης θα γίνει στις 4.00 το απόγευμα στο EMILEON".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ