ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Φεύγουμε στεναχωρημένοι παρά τον βαθμό"

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα καθώς όπως είπε η ομάδα του δικαιούνταν το τρίποντο.

Παρά την ισοπαλία στην Λεωφόρο, τη πρώτη στην ιστορία του Παναιτωλικού, ο Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε στεναχωρημένος στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Παναθηναϊκό λέγοντας πως η ομάδα του έπρεπε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ο παλαίμαχος αμυντικός ξεκίνησε τις δηλώσεις του λέγοντας χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό και ευχόμενος να βγει από το αδιέξοδο.

"Πριν πω οτιδήποτε για το παιχνίδι θα ήθελα και εγώ να ευχηθώ χρόνια πολλά στον Παναθηναϊκό. Η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα τον τελευταίο καιρό δεν επιτρέπει στον κόσμο να είναι χαρούμενος. Ελπίζω να βρει τον δρόμο του γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο χρειάζεται έναν Παναθηναϊκό δυνατό.

Αναφορικά με το ματς, φεύγουμε στεναχωρημένοι γιατί βάσει των ευκαιριών που είχαμε θα μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις πόντος. Αυτός ο βαθμός μας δίνει κουράγιο για τη συνέχεια όπου έρχονται παιχνίδι στα μέτρα μας. Είναι θετικό ότι τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Ότι είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα βγήκε στο γήπεδο και αυτό είναι το πιο ενθαρρυντικό. Αυτό που μας λείπει είναι ένα αποτέλεσμα, μια νίκη για να πάρουμε αυτοπεποίθηση.

Φεύγουμε στεναχωρημένοι αλλά το θετικό είναι ότι πήραμε κάτι από το παιχνίδι. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό και εμείς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εκπληρώσουμε τους στόχους μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία".

Είναι το πρώτο ισόπαλο αποτέλεσμα στην Λεωφόρο για τον Παναιτωλικό, δεν σας δίνει αυτοπεποίθηση; "Δεν το συζητάω. Και στα προηγούμενα παιχνίδια αυτό που προσπάθησα να περάσω, άσχετα αν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο είναι να βλέπω βελτίωση στην ομάδα. Αν συνεχίσουμε θα έρθει και το αποτέλεσμα. Η νίκη δηλαδή".

Ο Μπαρμπόσα έπαιξε με μιάμιση προπόνηση, θα μας μιλήσετε για αυτόν;
"Από τη στιγμή που έχουμε επιλέξει κάποιους παίκτες, πρέπει να τους δούμε όλους και όλα τα παιδιά να τους αξιολογήσω και να τους χρησιμοποιήσω όλους για να έχει η αξιολόγηση μια βάση. Σκοπός μας είναι κάποια παιδιά να τα αναδείξουμε μέσα από τον Παναιτωλικό. Να φτιάξουμε ένα γκρουπ παικτών από παιδιά που μπορούν να προσφέρουν. Θέλω όλοι οι παίκτες να είναι έτοιμοι".

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ