ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Δεν ανησυχώ για την παραμονή, στα ντέρμπι θα κριθεί το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν εξέφρασε ανησυχία για την παραμονή του Παναιτωλικού, παρά την ήττα με 1-0 απ' τον ΠΑΟΚ, ενώ σχολίασε και το πού περιμένει ότι θα κριθεί η μάχη του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, μίλησε για τις ευκαιρίες που είχε η ομάδα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τις αξιοποίησε με συνέπεια να ηττηθεί με 1-0. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, αλλά και στην υπόθεση παραμονή, υποστηρίζοντας πως δεν θεωρεί πως η ομάδα του θα κινδυνεύσει.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Έγινε καλό παιχνίδι με ένταση και πάθος. Αλλά και πάλι μέσα στην έδρα μας δεν πήραμε αυτό που φαινόταν ότι θα μπορούσαμε. Σήμερα η ισοπαλία και στο προηγούμενο ματς η νίκη. Αλλά αναγνωρίζω την προσπάθεια. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά με μεγάλες ομάδες όταν δεν αξιοποιείς τις ευκαιρίες είναι μοιραίο να χάσεις το παιχνίδι. Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια των παιδιών, σε αυτή μένω και θα δουλέψω πάνω".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: "Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας και τον ευχαριστούμε για σήμερα. Μην απογοητεύεται. Προσπαθούμε και εγώ και τα παιδιά και η διοίκηση να αλλάξουμε την κατάσταση που υπήρχε. Εχουμε τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας και μετά θα μπούμε στα παιχνίδι του δικού μας target group. Σήμερα απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο έδειξαν καλά πράγματα οι παίκτες μου".

Για την αλλαγή εικόνας στο β΄ ημίχρονο: "Δώσαμε χώρο αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Ξέραμε ότι οι πλευρές είναι η δύναμη του ΠΑΟΚ με Βιεϊρίνια, Μάτος, Κάμπος, Μακ και Λημνιό. Στο δεύτερο μέρος μας πίεσε ο ΠΑΟΚ. Στο πρώτο παίξαμε στα ίσα. Ούτε κλειστήκαμε, αλλά αν δεν κάνεις τις φάσεις σου γκολ σε αυτά τα παιχνίδια ελοχεύει ο κίνδυνος να τιμωρηθείς".

Για το πρωτάθλημα: "Δεν έχω αντιμετωπίσει την ΑΕΚ. Είναι το πρώτο παιχνίδι με τους μεγάλους. Σίγουρα η μάχη του πρωταθλήματος θα κριθεί στα ντέρμπι. Είναι πολύ κοντά μεταξύ τους οι ομάδες".

Για τη "μάχη" της παραμονής: "Δεν ανησυχώ για την κατηγορία, ψάχνουμε παίκτες και θα δούμε τι θα γίνει".

Για το πέναλτι: "Εγώ βλέπω τη δουλειά μου, άλλοι είναι υπεύθυνοι για αυτά...".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ