ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Δέλλας: "Δεν αλλάζει κάτι για εμάς, δεν θέσαμε κάποιο στόχο"

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ / SUPER LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Παναιτωλικός EUROKINISSI SPORTS

Μπορεί ο Παναιτωλικός να ηττήθηκε 1-2 από τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη, αλλά ο Τραϊανός Δέλλας δεν τα... βάφει μαύρα. "Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο. Έχουμε μια ομάδα νεανική" είπε.

Μετά την εκτός έδρας ήττα (1-2) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, ανέφερε: " Ηρθαμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Το παιχνίδι είχε δύο σημεία κλειδιά. Το πρώτο είναι ο τραυματισμός του Μάζουρεκ, ενώ το δεύτερο είναι το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου.

Μετά το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, παίξαμε καλύτερα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο κέντρο. Καταφέραμε να μειώσουμε σε 2-1, αλλά στο τέλος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο καθώς έγιναν πολλές καθυστερήσεις και υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί".

Για το αν το αποτέλεσμα αυτό θέτει τον Παναιτωλικό εκτός Ευρώπης:

"Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο. Έχουμε μια ομάδα νεανική. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στα τελευταία παιχνίδια να αξιολογήσουμε το ρόστερ, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε αλλά και των τιμωριών. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει".

Για το ότι δεν κατάφερε η ομάδα να διαχειριστεί την πίεση του αγώνα:

"Δεν νομίζω ότι υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βάζουμε την μπάλα κάτω και για αυτό κάνουμε και λάθη".

Για τον τραυματισμό του Μάζουρεκ:

"Ο Μάζουρεκ είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Όταν έχεις καταστρώσει ένα πλάνο και βγαίνει από το παιχνίδι ο καλύτερος σου παίκτης, τότε χρειάζεσαι χρόνο προκειμένου να αλλάξεις το πλάνο σου".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νίκη μετά από τέσσερις μήνες ο Απόλλων, 2-1 τον Παναιτωλικό

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ